En annan variant av påskägg…

Hejsan!

Nu är jag här igen för ännu ett nytt inlägg där jag tänkte visa er vad jag har styrt med i veckan som gått. För några veckor sedan så visade jag ju er hur man gjorde ett stående påskägg och idag tänkte jag visa er en annan variant i form av en platt ask.

Har gjort en mall på hur jag gjort som jag har lagt in längst ner i inlägget. Det var lite trixigare än jag tänkt mig att få ihop asken och tredje gången gillt så fick jag ihop basen och locken med varandra… Som jag brukar säga skam den som ger sig… envis vinner alltid eller hur!

Blev så glad när jag såg att Kristina hade fått in ett av mina favorit papper!! Nämligen Maja Design Vintage Summer Basics – 1933 det är så fint och vackert att hjärtat nästan gråter när jag skär i det.. Så därför har jag typ 10 stycken på lager så jag kan offra några =)

Material lista från shoppen:

Cardstock: Bazzill  Canvas – White, Bling Bazzill – In The Pink, Bling Bazzill – Sparkle

Mönstrade papper: Maja Design – Vintage Summer Basics – 1933

Stämplar: Påskägg jag har en stämpel från magnolia men just denna finns inte i butiken men det finns liknande här

Spellbinder:  Classic Ovals Large,  Floral Ovals – 4 st Dies

Dekorationer:  Mulberry Ros – Mellan Ljusrosa, Mulberry Ros – Liten Baby Blå, Mulberry Ros – Mini Ljusrosa, Distress ink vintage photo, pärlband, fjärilar som är utklippta från ett ifrån Reprint

EPSON MFP image

Jag gjorde så att jag ritade ett ägg och sedan ritade jag av det andra så att jag fick 2 likadana till botten och till locket. Sedan så räcker ju inte ett 30 papper runt ägget tyvärr, så jag gjorde så att sidorna på äggboxen fick bli 20,5 cm långa och att man för 2 sådana sidor till både lock och botten. Sedan om det blir lite över när ni sätter ihop det så är det bara att klippa bort, bättre än att det inte ska räcka runt. Tänk på när ni monterar dit era sidor att ni inte tappar själva äggformen, det gjorde jag med min första. Och med min andra gjorde jag det misstaget att jag satte dit sidorna på locket och sedan när jag skulle sätta på locket så passade det inte… Suck! Så tredje och sista asken så började jag montera dit sidorna och när limmet torkat lite och remsan satt fast en bit på ägg locket så satte jag locket på basen och fortsatte sätta dit sidorna och när jag nästan var klar så kunde jag lätt justera så att locket passade.

Detta var vad jag tänkte visa er idag!

Hoppas att ni får en toppen vecka och lämna gärna en lite kommentar så gör ni min dag!

Kram DT Sophie

DT-Sophie

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *