Dokumentförstörare prisvärt Dahle

Dokumentförstörare

Dokumentförstörare från tillverkaren tyska Dahle. Mycket hög kvalitet och pålitlighet som lovar många års problemfritt användande. Köp dokumentförstörare hos Kristinas Scrapbooking AB. Snabb leverans och mycket bra priser.

 

Hej alla glada pysslare!

Nu är det dags för mig att göra mitt första inlägg här i bloggen, gjort med saker från det underbara DT-paketet jag fått

på posten. Eftersom det utan tvekan går mot mörkare tider och därmed jul så är det väl ändå dags att ta fram lite jul och vinterkänslor? 🙂

Jag har använt Bazzills Bling Glass-Slipper som bas, så himla härligt glittrigt, man får den där snöiga glitter känslan i pappret. Tyvärr är det lite svårt att se det härliga glimret på fotot. Jag har blandat egen mist av Distress ink ”faded jeans” samt glittermedium, och stänkt lite över sidan. Det mönstrade pappret kommer från Reprint och heter Christmas Time-Snowflakes , det är ett dubbelsidigt papper och jag har använt båda sidorna. Sedan har jag stansat ut en kant med stans. Alla kanterna har jag också distressat med Faded jeans-dynan. De alldeles sagolika blommorna kommer från Prima och jag tycker de passar lika bra på en vintrig LO som på en somrig :), bakom blommorna har jag stämplat med Reprints snöflingeswirl. Lite bling i form av rhinestones, pärlband och snöflingecharms samt spets finns också med. Runt fotot har jag glittrat med lite stickles ”frosted lace”. Titeln är stickers-bokstäver från Karen Foster.

Det var allt från mig för denna gång, ha det bra!!

Kram Fialisan


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

6 svar till ”Dokumentförstörare prisvärt Dahle”

 1. Profilbild för Miss Sophie
  Miss Sophie

  Vilken härlig lo!!
  Kram

  1. Profilbild för Fialisan
   Fialisan

   Tack så mycket! 🙂 Kram

 2. Profilbild för Rosemarie
  Rosemarie

  Det här var en superfin LO! Den utstrålar verkligen vinterkyla och snö och cirkeln ramar på ett fint sätt in fotot. Ett hjärtligt välkommen till dig!!!
  Kram
  Rosemarie

  1. Profilbild för Fialisan
   Fialisan

   Tack så mycket Rosemarie! 🙂 Kram

 3. Profilbild för Maria
  Maria

  En UNDERBAR LO!!!
  Oj vad mycket fint du har hittat på. Älskar färgkombinationen och alla detaljer. Blommorna är ju magisk fina (jag älskar blommor ifall du inte redan visste det 😉 )
  Välkommen i gänget!
  KRAM Maria

  1. Profilbild för Fialisan
   Fialisan

   Tack så jättemycket, blir så glad 🙂
   Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *