Z-fold kort med underbara fjärilar i koppar färg

Hej!

Äntligen är det lördag igen. Idag tänkte jag visa ett par kort gjorda med samma stämpel och samma vikning men ändå så olika. Det kom sig att jag började plocka bland grejerna på måfå. Hade ingen bestämd plan utan tog fram en fin stämpel, ett cardstock och ett mönsterpapper. Plockade fram massor av olika dekorationer och började flytta runt. Det slutade med att jag hade gjort ett nytt stämpelmotiv, bytt cardstock och mönsterpapper och hade något HELT annat än jag tänkt från början. Började sedan plocka bland grejerna som låg kvar och de blev ett annat kort. Ja så kan det gå ibland. Så här kommer nu 2 kort, jag tänker inte tala om vilket som är vilket, det får ni gissa er till 😉

DSCF8356

DSCF8348

Till detta kortet har jag använt:

Här består ”mönsterpappret” av akvarellpapper som jag stämplat med samma fjärilsstämpel som motivet med versamarkdynan och sedan embossat med vitt pulver innan jag färgade in kanterna på pappret med distresser. Även ”fotomattan” är akvarellpapper som är infärgat med stain och paint och sedan frantagepulver.

 

DSCF8355

DSCF8350

DSCF8351

Till detta kortet har jag använt:

Här har jag stämplat och klippt ut en extra fjäril som jag gett antenner av en dubbelvikt pistill. Limmat den bara på mitten så vingarna sticker ut.

Detta var vad jag hade att visa idag. Vi syns på lördag igen hoppas jag.

Kram Jenny

DT-JENNY


Publicerat

i

, ,

av

Kommentarer

2 svar till ”Z-fold kort med underbara fjärilar i koppar färg”

  1. Profilbild för Kristina Melin
    Kristina Melin

    Så otroligt fint, Jenny!! Bakgrundsstämpeln blev verkligen vacker med embossing! Det är lite av din specialitet har jag förstått! 😉 Kram!

  2. Profilbild för Kristina Melin
    Kristina Melin

    P.S. Jag kan inte ens uttala ”Lepidopterology” 1 gång…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *