Vinterljus

Hej! Kursledare Annette här!
Jenni är på semester och har roligt i fjällen, så jag har lovat att vikariera denna vecka. Nu är alla julgrejer på väg ut ur huset, så även julljusen, men det är ju fortfarande mörkt så det behövs stearinljus ännu. Jag piffade till en tråkig syltburk, och gjorde den lite vintrig.

glasburk-dt-annette

Ni får ursäkt bildkvaliten, har skaffat en ny kamera och vi är inte så bra kompisar ännu.

Jag tog ljusblå cardstock och stansade en kant uppe och nere som jag tejpade fast på burken. Skridskorna är en Tim Holtz dies, som jag målade vita och tog på krackelerings-lack.  När det hade torkat distressade jag skridskorna med Vintage Photo-ink. Jag pyntade även med spets, bjällror och utstansade snöflingor.

glasburk-2

På locket pyntade jag med olika blommor, bär och blad, med andra ord jag tog vad som fanns i närheten. Värmeljusen klädde jag med mönsterpapper från Maja Design i lite blå färger.

Tycker att det blev gansa vintrigt och kan passa nu i januari och februari som är både lååååånga och mörka men snart så…..

……kommer den underbara ljuva våren…….åh vad jag längtar

Tjingeling från Annette
annette


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Vinterljus”

  1. Profilbild för Kristina Melin
    Kristina Melin

    Sååå fin, Annette! Väldigt vintrig och samtidigt blommig! Det gillar vi! Stor längtan efter våren här också, men den brukar ju dyka upp så småningom, så det gäller bara att hålla ut dessa mörka veckor vi har kvar. Kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *