Vinterlandskap i glaskupa

Hej på Er!

Nu tycker jag att det är en väldigt mysig tid vi har framför oss. Att pyssla, pynta och göra julfint.
Jag har här använt delar från ett tidigare pyssel som jag gjorde i somras med snäckor men har här bytt ut till ett vintrigt landskap i stället. Bottenplattan målade jag då med svart färg och limmades fast uppe på en ljusstake jag hade hemma som även den målades svart.
Tycker om att återanvända det jag redan har men att ändra och anpassa så att det passar efter årstid. Här är en länk till mitt inlägg i somras. https://kristinasscrapbookingblogg.se/snackor-i-glaskupa/

Jag plockade nu bort snäckorna och limmade med limpistol fast en gran, en lanterna belysning och ett rådjur. Jag dekorerade med lite mossa runt om och strödde vitt glitter över.Inuti glaskupan använde jag vit posca penna och gjorde en massa vita prickar inuti. Detta går att diska bort när jag inte längre vill ha snö.Mysigt att tända nu i mörka stunder. Ha det nu riktigt fint och glöm inte bort att njuta i julstressen.

Det här har jag använt:

Glaskupa med träbotten

Polyresin Julfigur – Rådjur – 7 cm

Miniatyr Gran – Grön med Snö -15 cm

Miniatyr Lanterna – Med Ljus – Vit – 13 cm

Posca penna vit

Glitterpulver vitt

Mossa från skogen.

 

 

Detta inlägg är publicerat under DIY, Jul, Övrigt, Pyssel och Hobby av Martina Lindblad. Bokmärk permalänken.

Om Martina Lindblad

Hej! Jag heter Martina och bor nästan exakt i mitten av Skåne. Här bor vi som är jag, min man, våra två ungdomar och vår katt i ett 30-tals hus som vi själva har renoverat under många år. Jag driver öppna förskolan i byn där vi bor som är ett fantastiskt roligt jobb. Jag älskar att skapa i alla dess former och går gärna på loppisar för att hitta saker som jag kan göra om till mitt eget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

10 + 9 =