Snäckor i glaskupa

Hoppas Ni har det bra i sommaren.
Här har jag sakteligen börjat komma in i semester lunket och tar dagen lite som den kommer.
Den här glaskupan med snäckor blir en fin inrednings detalj. Du kanske blir sugen på att göra något av dina sommarminnen av snäckor du plockat på stranden.
Jag borrade små, små hål i bottenplattan så att de passade i dimensionen på elefanttråden/blomsterpinnarna som jag stack ner i hålen. Jag hade en gammal ljusstake här hemma som jag limmade i botten på plattan för att få lite höjd, sen målade jag allt i svart akrylfärg. Snäckorna limmades med limpistol på blomsterpinnarna. Det här har jag använt:

Glaskupa med träbotten – 11×16 cm

Elefanttråd / Blomstertråd – 1,4

Snäckor i påse – Sea Shell Natural 250 gr

Akrylfärg PLUS Color 60 ml – Black

Tacky Glue

Borrmaskin, limpistol och ljusstake från egen gömma

Tack det var allt för mig önskar Er nu en härlig sommar!
kram Martina

Detta inlägg är publicerat under DIY, Övrigt, Pyssel och Hobby, Tekniker och Tutorials av Martina Lindblad. Bokmärk permalänken.

Om Martina Lindblad

Hej! Jag heter Martina och bor nästan exakt i mitten av Skåne. Här bor vi som är jag, min man, våra två ungdomar och vår katt i ett 30-tals hus som vi själva har renoverat under många år. Jag driver öppna förskolan i byn där vi bor som är ett fantastiskt roligt jobb. Jag älskar att skapa i alla dess former och går gärna på loppisar för att hitta saker som jag kan göra om till mitt eget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

nitton − tio =