Vårkort med en liten touch av Påsk

Hej och Glad Påsk!

Hoppas ni alla njuter av ledighet och kokta ägg. Själv befinner jag mig strax på jobbet för att tillbringa helgen med mina patienter. Idag tänker jag visa ett vårkort med fågeltema, så lite påsk kan vi väll säja att det är 😀 Fotade det bland mina vitsippor också, så det blir lite extra vår.

DSCF8316

Jag har använt cardstockash cardstock, mönsterpapper Pion, A day in May, Tags 6×6, fågelbilden från ett papermaniapaket med härliga steampunkiga papper som inte kommit upp i shoppen ännu. Svart fjäder, vit fjäder och pärlhöns fjäder, hampasnöre 3mm (fågelboet och till övre tagen) och några fula plastpärlor från eget lager som jag målat med gesso. Den lilla stämplen, (celebrate spring) är en av de allra första jag någonsin köpte och jag har ingen aning om var den kommer ifrån tyvärr. Alla kanter är distressade med Distress ink Pumic Stone. Äggen på bilden har jag sprayat med egengjord grönglittrig mist, här ser ni bättre hur det glittrar:

Ett tips när man bara vill mista en del av en bild eller ett papper är att göra en omvänd mask av bakplåtspapper. Rita av och klipp bort området du vill mista. Så här:

Det var allt för mig för denna gången. Syns igen nästa lördag och tack för titten.

Kram Jenny

 


Publicerat

i

av

Kommentarer

Ett svar till ”Vårkort med en liten touch av Påsk”

  1. Profilbild för Kristina Melin
    Kristina Melin

    Vilken rolig idé med bakvänd misting! Tänk vad smart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *