Vår egen lilla cupcake

Glad 1:a maj på er!!

Hoppas ni hade en fin Valborg och njöt av solskenet 🙂 Jag och familjen njöt av en härlig solig dag och på eftermiddagen åt vi lite gott ihop med barnens morfar och mormor.

Apropå att äta gott så tänker jag idag bjuda er på en riktigt mumsig LO från julafton 2014 som vi firade i Thailand. Hotellet hade dukat upp världens dessertbord och där hittade vår Emma några riktiga favoriter- cupcakes.

Fotografierna passade fint ihop med papperna och klistermärkena från Kitet Ella&Viv. Jag började med att spraya på cupcakepappret med Primas Color Bloom spray och efter att det torkat ordentligt byggde jag på med bitar av wellpapp, rosaprickigt cardstock och färgad ostduk.

För att framhäva fotografierna satte jag en bit svart cardstock bakom, hörnen rundade jag med min kära hörnpunch. Bakom klistermärkena med cupcake, paket och vimpelmotiven valde jag att stansa ut en vågig cirkel med hjälp av dies i olika storlekar. De blå bokstäverna hittar ni på samma ark som klistermärkena.

Jag avslutade LO:en med en spillbit glitterpapper, streck ritade med Fiberpenna, lite gesso på wellpappen och några egna pearls.

Med denna färgklick tackar jag för idag och önskar er en fin vecka!

Kramar DT-Maria


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *