Glittrig LO

Hej!

Hoppas ni haft en bra start på det nya året. Har ni något nyårslöfte?? Det har jag, två stycken för att vara mer exakt.

Det första kommer jag klara galant! Jag har lovat mig själv att ge mig mer tid att pyssla och skapa, utan att ha dåligt samvete för att jag borde göra en massa måsten eller sitta bredvid maken i soffan och glo på tv som jag egentligen inte alls är intresserad av. Det andra är väl som alla andra, att äta nyttigare och motionera mer ( det kommer bli kämpigare 😉 )

Idag har jag tänkt att visa er årets första LO. Den är från självaste julafton förra året, jag hade vitt, glitter, silver och glas som jultema och faktiskt tyckte jag att det var ganska skönt att slippa allt det röda.

_DSC0458

Jag började med att gå lös med vit gesso, modeling paste och Inka Gold Vax Silverkritvitt cardstock. Till denna LO använde jag mig av en bred pensel men det funkar lika bra med en svamp eller spatel. Innan färgen torkat ordentligt strösslade jag på gitter och silverflakes, för att få det sitta kvar extra bra kan ni avsluta med lite vanlig hårspray.

_DSC0465Med hjälp av en stencil gjorde jag de fina stjärnmönstret (tänk bara på att allt får torka ordentligt) . Jag har gjort stjärnor i både Inka Gold Vax Silver och gesso/glitter. Nere i hörnet på bilden skymtar ni några småstjärnor jag gjort direkt på fotot.

Med hjälp av spellbindern: Fleur de elegance gjorde jag en ram utstansad i vitt glitterpapper som jag satt bakom fotot.

_DSC0464

 För att få lite mer julkänsla målade jag 2 stycken Självlysande Sprayfärg (tyvärr är dom slut i butiken) och dekorerade med rosetter gjorda av silversnöre.

_DSC0462Från mina egna gömmor hittade jag GOD JUL som jag vitmålade och sedan pyntade med tjockare vitt glitter.

_DSC0461Jag avslutade min glittriga och vita LO med några rhinestones och stickles glue.

Det var allt jag hade att bjuda er på idag. Hoppas ni vill testa på att kladda lite….som jag brukar säga: Det finns inga rätt eller fel med scrapbooking, det gäller bara att ha fantasi och att VÅGA.

Kramar DT-Maria

DT_maria


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *