Två födelsedagskort

Denna gång har jag gjort inte ett kort utan två. Otroligt för att vara mig. Jag gör ju bara kort om jag behöver ett. Nu behövde jag två eftersom de var två i samma familj som firade sina födelsedagar ihop och man kan ju inte bara ge den ena utan de fick ju ha bägge. Hon älskar ju Maja så då får det ju bli ett kort med Majapapper och de är ju fina.

DSC_4155

Kortet är 6×6″ så jag har använtPaper pad Maja design. Jag har använt en stomme av dubbelvikt cardstock som jag satt ett bakgrundspapper på. Ovanpå det har jag en mindre bit som jag delade på mitten och rullade upp kanterna på med hjälp av en pensel. Kanterna har jag rivit.

DSC_4156

I mitten där det går ihop har jag satt dekorationerna. Rosorna har jag kladdat på med lite Gesso på en svamp. Enkelt men blir så snyggt. En gammal bit spets från mina gömmor och en härlig julcharm.

DSC_4157

En tag som går att dra upp som jag stämplat på fick bära budskapet. Siffrorna har jag chalkat och sen embossat med ett genomskinligt pulver. Hittade en färdigmålad liten minimagnolia i min burk med färdigmålat som är bra att ha.

DSC_4158

Tagen till mannen i familjen är en lite enklare modell. Jag skar till en spillbit av mönsterpapper och klippte hörnorna med en chomper. Suverän då bägge sidorna blir likadana. Lite stänk med mist och Distress Stain, en utstansad doily, kugghjul  och brickor från gubbens verktygslåda fick dekorera denna tag. Uppe i hålet satte jag en öljett för att den skulle hålla bättre, bara mönsterpapper blir kanske lite ömtåligt. Enkelt snöre i som dekoration. (Denna sortens öljett finns inte i butiken .)

Tack för titten och hoppas ni får en bra vecka.

dt_jenni


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *