Tunnel card med Tilda på rep – Scrapbooking

Vad sägs om ett tunnelkort med skärgårdstoner, denna härliga vecka i havet- och sjöarnas tecken?

Basen är cardstock från Bazzill Dotted Swiss och Neptune blev perfekt för ändamålet. Tunnelkortet har tre ”väggar” varav två försetts med hjärtformade fönster med stansar från Sizzix. Kortet är 15 cm brett och upptill är det förslutet med en dragspelsvikning. I en av vikningarna sitter ”mellanväggen” fast. Mellanväggen har utrustats med swirlar embossade med VersaMark och vitt embosspulver.

Det härliga designarket som kortet klätts i är från Maja design; En Dag till Sjöss. Havsvågor syns inuti och på kortets framsida och de är utstansade med en bårdstans från Fiskars. Kanterna är rivna och färgade med distress ink Faded jeans.

På väggen längst in har jag fäst en bit hampasnöre och knutit en knut nedtill för Tilda Offshore att sitta på medan hon kikar ut över havet med sin kikare. Hon är färglagd med Promarkeri milda färger och fäst med dubbla Distanskuddar, 3 mm tjocka.

Kring Tilda syns turkosfärgade rhinestones som matchar swirlarna på kortets framsida. Från kortet skymtar läckra blommor från Reprint i blå nyanser och på kortets framsida syns små, söta blommor med pärlor från Kristinas butik.

Ha en härlig helg och varmt tack för besöket!

Kramar från DT Kristina ”ScrapSalig”


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *