Triss i kort

Hej hej!

Idag är ordningen återställd och jag är tillbaka för att ge er lite inspiration. Förra söndagen blev det lite kalabalik hemma då vi upptäckte en vattenläcka i PYSSELRUMMET!!!  :Cry-Out:

Som tur är blev inte alltför mycket förstört men tillräckligt mycket för att man fick fylla en sopsäck med blöta och förstörda saker.

Men som sagt nu är jag tillbaka med 3 stycken kort med bilder från: Maja Designs Summer Crush.

Alla korten är ganska så clean&simple men ändå i min stil.

_DSC0310Till kort nummer 1 har jag matchat bilden med rosor ihop med rosa och cardstock ljusgrönt cardstock. Den vita ramen har jag gjort med hjälp av Spellbindern: Fleur De Lis.

_DSC0311

Kortet är dekorerat med virkad spets, blommor och Glitterlim Platinum. Texten har jag gjort med hjälp av en spellbinder från egna gömmor.

_DSC0305

Till kort nummer 2 valde jag att använda både fram och baksida på pappret: Heart Garland-Rustic Elegance från Carta Bella (detta papper finns tyvärr inte kvar i butiken). Här kombinerade jag svart, cardstock ljusgrönt och beige cardstock med den romantiska bilden. Kanterna har jag färgat med walnut stain och sedan glittrat med stickles glue.

_DSC0307

_DSC0314Det sista grabb-kortet funkar lika bra till student, grattis eller bara uppmuntrande kort.

Jag ville ha det enkelt men ändå tufft. Jag kombinerade craftpapper, svart och ljusblått cardstock ihop med det randiga bandet och några enkla blommor. Det svarta stjärnorna har jag stansat ut och sedan dekorerat med en guldstickers stjärna.

_DSC0315

Sådär..det var allt jag hade att bjuda på idag!

Önskar er alla en härlig vecka och pyssla på!

Kramar DT-Maria

DT_maria


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *