Tips till Presentinslagning!

Nu när julen närmar sig med stormsteg så är det dags att slå in alla paketen.

Presentinslagning är en konst! Men med enkla medel kan alla få ett inslaget paket att bli den vackraste presenten. Risken är väl att presentinslagningen blir så fin så att gåvan i sig bleknar i jämförelse…

v1209715576b609c6cb0

Presentpapper är bara en liten del av själva paket inslagningen. Man kan till exempel byta ut omslagspappret till vilket mönstrat papper man vill. Cellofanpåsar eller cellofan kan man sätta utanpå presentpappret eller slå in ”gå bort presenten” med. Cellofan på rulle är perfekt till vinflaskor, medan cellofanpåsar med botten passar till hembakat godis eller liknande.
Avsluta då med en rosett av satinband. Det finns otroliga mängder band som ger det där lilla extra. Man måste inte använda presentband eller presentsnöre. Pappersband är också mycket populärt. Titta gärna in i vår bandkategori för inspiration.

Ett Scrapbooking Paket?

Egentligen kan man dekorera paketet med allt. Surfa in i vår dekorationskategori, så får du massor av inspiration för just DIN unika paketinslagning. Presentetiketter kan man även göra själv med en tagstans eller köpa färdiga tags. Det mest klassiska är att använda presentetiketter, vilket också är vackert.

julklapp

Vacker presentinslagning passar till alla högtider, som t.ex. grattispaket, påskgåvor, födelsedagskalas, till middagsbjudningar eller andra speciella tillfällen!

v141421

Här följer ett litet klipp med mer inspiration för paketinslagning! Passa på att samla tips och idéer!

 

julklappsinslagning

Lycka till med din paketinslagning, och ha en fortsatt trevlig dag!
Önskar vi på Kristinas Scrapbooking!


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *