Kort till far

Hejsan!

Idag ska jag visa er ett litet kort som jag har gjort till farsdag som kommer komma här inom snar framtid. Det är några veckor kvar men har ännu ett tips på farsdags alsater som jag kommer tipsa er om inom kort.

Så.. såhär ser mitt kort ut och jag har faktiskt både blingat och blommat lite på detta kort även att det är ett maskulint kort, men en stark man som en far kan nog uppskatta det ändå.

far4

 

Jag har till detta kort använt mig av mönstrade papper från Pion Design – Mister Toms´s Treasures och Maja Design, men det finns många fina maskulina papper i webbutiken så gå in och kolla vad ni hittar och gör ett fint kort till era underbara fäder.

far1

Ett kort är alltid ett uppskattat sätt att visa att man bryr sig om någon och vad bättre att visa sin far vad dom betyder för en med ett kort som man har gjort själv.

far2

Här kommer en lista med material som jag har använt från butiken:

*Cardstock: vitt, cardstock kraft, beige

Mönstrade papper: Papper Pion – Mister Toms Treasures – Images from the Past, Papper Pion – Mister Toms Treasures – Morning Glory , Maja Design – Vintage Romance – To be with you

Övrigt: pärlor, glitterlim, blommor, nyckel

far3

 

Nu ska jag sätta mig och gotta mig i alla nyheter och klicka hem massa roligt så att jag kan inspirera er till mycker härligheter här under hösten och jag hoppas att ni gör samma sak!

Kram DT Sophie

DT-Sophie


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *