Till en nykläckt student – Pengar i kort

Idag visar jag upp mitt sista studentkort på ett tag. Just det här lämnade vi till barnens kusin som tog studenten i fredags, grattis Jenny!

Kortbasen har jag gjort i strl. 30×13 cm i Cardstock – Bright White. Kortet skulle innehålla en slant så därför gjorde jag en egen variant av vikning (biga vid 14 och 17 cm) Locket blev 1 cm längre så jag kunde stansa ut en snygg kant med en av mina Martha Stewart stansar.

Dom underbara papperna jag använt kommer från Maja Design. Jag har använt mig av fram och baksidan av Vintage Summer Basics – 1902 och Vintage Summer Basics – 1934. Alla kanterna är skrapade med edge scraper och färgade med walnut stain.

På framsidan har jag dekorerat med 3 stycken otroligt fina blommor från Prima. Brads och stämpeln kommer från egna gömmor. Lite stickles glue fick piffa till ramen runt stämplen.

Med detta vill jag tacka för idag och på återseende.

Kram DT-Maria


Publicerat

i

av

Kommentarer

2 svar till ”Till en nykläckt student – Pengar i kort”

 1. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Underbart kort med spännande vikning och massor med vackra detaljer var man än tittar på kortet, WOW! Blommorna från Prima är verkligen vackra, farligt vackra…vill ha nu när jag sett dem på ditt alster!

  Kram

  1. Profilbild för Maria
   Maria

   Tusen tack!
   Det är alltid kul att testa lite nytt även om det blev lite funderande 😉
   Håller med om att blommorna är farligt vackra!!! Tur att jag har några kvar.

   Ta hand om dig
   Kram Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *