Till Dig

Hej!

Då var det måndag igen och dags för ett inlägg från mig.

I fredags fyllde min sons goa fröken år och det firade vi med att ge henne lite mumsig choklad. Jag valde att altra en noblessask med papper från FabScraps. Pappret passade perfekt ihop med ljusgrönt cardstock. Alla kanter är i vanlig ordning ordentligt skrapade med Egde Scrapern och sedan färgade med Distressen Walnut stain. Innan jag började pynta asken målade jag den självklart med lite vit akrylfärg.

Jag har dekorerat ovansidan på asken med härliga blommor från You Do. I varje blomma har jag satt en Pearl. Den fina ramen har jag stansat ut med hjälp av min Big Shot och en spellbinder dies. Bokstäverna kommer från egna gömmor, de har fått sig en omgång med stickles glue- yellow. Fjärilen kommer från egna gömmor.

Insidan är enkelt dekorerad med samma papper som utsidan. Har ni lagt märke till de söta hörnen. Det är peel-off stickers som är makalöst lätta att använda. Det piffar till nästan vad som helst!

Med detta vill jag önska er en härlig vecka! Nästa måndag tänker jag bjuda er på lite julinspiration, kika gärna förbi då.

KRAM DT-Maria

 

 


Publicerat

i

, ,

av

Kommentarer

2 svar till ”Till Dig”

 1. Profilbild för Birgit
  Birgit

  Så fint! Jag letar efter saker att altra inför ett projekt med min pysselgrupp, så det var perfekt med lite inspiration. 🙂

  1. Profilbild för Maria
   Maria

   Vad roligt att jag kunnat bjuda på lite inspiration. Hoppas ni får det trevligt!
   Tusen tack för att du kikade förbi och lämnade några rader.
   Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *