Teljuskort

Hejsan!

Då var det onsdag igen och då är det ju min tur att dela ett litet inlägg med er här på bloggen och idag ska jag visa er ett teljuskort med som jag har gjort med härligt vackra julpapper.

teljuskort2

Det är så härligt nu när det är höst så att man kan sitta inne med en kopp te eller kaffe och verkligen mysa ner sig i sina pysselsaker för det finns så mycket man kan göra både vad det gäller höst och julpyssel.

Men som sagt idag så har jag gjort ett smart kort som är roligt att ge bort när man blir bortbjuden eller om du har någon i din närhet som har drabbats av någon envis förkylning som behöver piggas upp.

teljuskort1

Du behöver ett cardstock med måtten 18×30 cm till själva lådan och den resterande biten använder du som omslag och kortbas, ni kommer få en bild längt ner med mått på hur ni ska skära och biga.

teljuskort6

Det är ett roligt kort att göra och även om det är lite pilligt så är det inte alls svårt att till och jag tycker att det är så roligt att vika och ”bygga” saker med papper.

teljuskort8 teljuskort7

Material från butiken:

Cardstock:

Classic – Kraft

Mönstrade papper:

Papper Bo Bunny – Tis The Season – Traditions,

Carta Bella – Christmas Delivery – Border Strips,

Graphic45 – St Nicholas – Season Greetings

Dekorationer:

Pearls,

Silk Clay Lera

Chalkpaint från FolkArt

Poinsettias

Stickles Glue – Holly

teljus_mall

Detta var allt för mig, nästa vecka ligger jag på stranden nere i Spanien och njuter av livet så då ska jag tänka lite extra på er här hemma.

Kramar DT Sophie

DT-Sophie

K


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Teljuskort”

  1. Profilbild för Kristina Melin
    Kristina Melin

    Åh så fint! Vilket härligt kit! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *