Telefonkort

Idag är det inte bara min bloggdag utan också min dotters 11-årsdag.

Det är knappt så jag kan förstå hur stor hon har blivit, det känns ju som igår eller kanske ett par år sedan som hon äntligen ploppade ut hela 14 dagar försenad och ändrade våra liv för alltid.

Överst på hennes önskelista har det stått NY TELEFON och tro mig, skrivet i STORA BOKSTÄVER ifall vi skulle missa det, så jag kunde inte låta bli att ge henne en telefon men kanske inte riktigt den typen hon önskat sig 😉

Det fick bli en Samsung i papper!!

Denna gjorde jag med några spillbitar av cardstock, ett guldfärgat kuvert och distanskuddar. Jag dekorerade med smiley-stickers och utstansade bokstäver från alfabetet: Just a note.

Telefonen placerades i ett ”skal” också det gjort av cardstock och en bit ljusblått Pionpapper.

Den lilla fickan dekorerades med stämplar från: Lawn Fawn  som jag färglagt väldigt enkelt med tuschpennor och glittrat med ofärgad Wink of Stella.

Den lilla tagen kan man lätt dra upp för att kunna skriva en hälsning.

För att hålla ihop kortet (eller skalet 😉 )  valde jag att göra ett omtag istället för att knyta ett band. Då blev framsidan genast mycket roligare och allt sitter på plats.

Kortet blev mycket uppskattat men ärligt talat blev innehållet i ett av paketen desto bättre då det innehöll en riktig telefon 😉

 

Med detta vill jag önska er en fin vecka och ta hand om er!

Kramar DT-Maria

4 reaktion på “Telefonkort

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 + 3 =