Boxkort med cupcakes

Hej!

Vem gillar muffins? Ja gillar både muffins med krämig härlig frosting och krämigt härliga pastellfärger som det fick bli i dagens kortalster…

Papper är Lawn Fawn’s Watercolor wishes, själva boxen är gjord på frihand, men Lawn Fawn har en Shadow box die vilket helt klart underlättar arbetsinsatsen…

Stämplarna (alla utom glassen) är från setet Baked with love / Lawn Fawn, färglagda med Cameleon Pens…Grattis-texten är en die från Rox Stamps

Kramar
//Cattie

Grattiskort i gult till Elvira

Hej!

Här kommer idag ett tidsinställt inlägg från mig för själv befinner jag mig i Trelleborg på Scrapbookingträff. Pyssel, pyssel heeeela helgen. :-D. Så fantastiskt roligt. Kanske syns vi?

Ett gult kort med lite höstkänsla blir det från mig idag:

cof

Till kortet har jag använt:

Tack så mycket för den här gången. Vi syns nästa lördag.

Kram DT-Jenny

Telefonkort

Idag är det inte bara min bloggdag utan också min dotters 11-årsdag.

Det är knappt så jag kan förstå hur stor hon har blivit, det känns ju som igår eller kanske ett par år sedan som hon äntligen ploppade ut hela 14 dagar försenad och ändrade våra liv för alltid.

Överst på hennes önskelista har det stått NY TELEFON och tro mig, skrivet i STORA BOKSTÄVER ifall vi skulle missa det, så jag kunde inte låta bli att ge henne en telefon men kanske inte riktigt den typen hon önskat sig 😉

Det fick bli en Samsung i papper!!

Denna gjorde jag med några spillbitar av cardstock, ett guldfärgat kuvert och distanskuddar. Jag dekorerade med smiley-stickers och utstansade bokstäver från alfabetet: Just a note.

Telefonen placerades i ett ”skal” också det gjort av cardstock och en bit ljusblått Pionpapper.

Den lilla fickan dekorerades med stämplar från: Lawn Fawn  som jag färglagt väldigt enkelt med tuschpennor och glittrat med ofärgad Wink of Stella.

Den lilla tagen kan man lätt dra upp för att kunna skriva en hälsning.

För att hålla ihop kortet (eller skalet 😉 )  valde jag att göra ett omtag istället för att knyta ett band. Då blev framsidan genast mycket roligare och allt sitter på plats.

Kortet blev mycket uppskattat men ärligt talat blev innehållet i ett av paketen desto bättre då det innehöll en riktig telefon 😉

 

Med detta vill jag önska er en fin vecka och ta hand om er!

Kramar DT-Maria

I’m in love…

Hej!

Jag har pysslat i många (ca 12?) år och hunnit testa en hel del färgläggningsmedium under tiden. Började med akvarellpennor, övergick till Promarkers, lite distressinkmålning och sedan Copics. Tänkte att nu får det räcka! Sen testade jag Chameleon Pens. Det var inte kärlek vid allra första ögonblicket. Vi var inte riktigt överens från början. Men sen…Oh…Vad jag älskar mest med pennorna är enkelheten. En penna räcker hur långt som helst! Tänk vad smidigt att packa med när man reser bort 🙂

img_3637

…Dagens kort med ljuvliga stämplade motiv från Lawn Fawn, färglagda med Chameleons…

img_3638

Jag stansade ut en rektangel, satte fast OH-plast och lade
stämpelmotiven och lite paljetter emellan för
ett shake-card effekt…

img_3639…Och ett snarlikt kort på andra ledden…

img_3643Och den bästa biten: det enda jag använde var pennorna ovan!
Amazing! 🙂

Finns i seten:
5-pack Skin Tones
5-pack Floral Tones 

Kramar
//Cattie

dt-cattie

Kort med Coola Pingviner

Godmorgon!

Jag vet inte hur det är hos er, men här har kylan börjat komma så smått och frosten har tagit dom sista sommarblommorna.  Det inspirerade till att använda det här lite kyliga stämpelsetet från Lawn Fawn (Snow Cool)  på mitt kort.

lawnfawn-40a-inkywings-2016

 

Jag började med att stämpla snöprickarna med en Versa Mark stämpeldyna på mitt akvarellpapper och hade sedan på vitt embossingpulver och värmde med varmluftsfön.

lawnfawn-40b-inkywings-2016

Akvarellpapperet tejpade jag fast på ett underlag (träskiva, skärbräda, bricka eller liknande funkar utmärkt!), dels för att det skulle ligga still, och dels för att jag ville maska en vit ram runtomkring. När papperet var avmaskat så blötte jag upp hela ytan och målade med vanliga akvarellfärger blandat med lite blå mistfärg. Det roliga med sådana här bakgrunder är att alla vattenlösliga färger fungerar utmärkt. Jag  vickade mitt underlägg lite så det översta mörka lagret började rinna lite nedåt, sedan torkade jag allt med värmefönen.

lawnfawn-40c-inkywings-2016

Stämpelmotiven är färglagda och urklippta och sedan fästa ovanpå bakgrunden. Vissa med 3D-kuddar.  Som dekoration har jag använt silversnöre och silverhjärta. Den bakersta panelen som glittrar så fint är ett glittrande silverpapper och jag blev glatt överraskad över hur otroligt mkt det glittrar och det bästa av allt – inget glitter lossnar! Det där papperet kommer användas MYCKET på kommande julkort, var så säker!

 

Kortet mäter ca 10x15cm.

Kram Lisa

dt-lisa