Tavla i vårfärger..

Idag tänkte jag fylla på med lite vårkänslor. Jag fick hem ett så underbart vackert papper från Kristina i mitt senaste DT-paket, Papper Ruby Rock It – Mother Nature. Jag bestämde mig genast för att skapa en tavla med det. Jag har använt mig av en vit passparto som ni hittar på bokhandeln.

Jag klippte ut den fina ramen på pappret och färgade in kanterna med Distressen Old Paper. För att framhäva ramen satte jag fast den med Tjocka distanskuddar. Den prickiga bakgrunden är baksidan på samma papper.

Jag valde att dekorera enkelt med rosor och Primas underbara blå blommor. De små knopparna kommer från en ljusmanchett från mina egna gömmor, det finns en liknande modell i butiken. Texten har jag skrivit med hjälp av Tiny Alphabet Stickers, enormt användbara både till kort och LO:er. På slutet dekorerade jag med några fjärilar från Martha Stewarts 3-in-1 stans, vita pearls och ett pearl hjärta. Allt har fått sig lite extra piff med stickles glue.

Glöm inte att kika på alla nyheter som väller in i butiken. Såg att Pion Designs nya papper kommit in, dom måste jag beställa!!!

Önskar er en härlig vecka!

Kram DT-Maria

 

 

 

6 svar på ”Tavla i vårfärger..

    • Tusen tack <3
      Jag visste precis vad jag skulle göra när jag såg pappret. Håller med dig, detta är precis i min stil.

      Med dina dt-paket är det alltid en fröjd att skapa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

20 − fyra =