Super Mario shaker card

Idag bjuder jag er på ett riktigt Super inlägg här i bloggen.

Det är alltid extra roligt att skapa ett speciellt kort som passar in på den personen som ska få det. Detta kort gjorde jag till barnens syssling på hans födelsedag. Det kanske märks vad han gillar 😉 eller förresten vem gillar inte Bröderna Mario!

DSC_0035 (2)Spellbindern: Borderabilities passade perfekt in för att göra kullarna och landskapet. Här valde jag att använda cardstocken: Guacamole och Cornmeal. Papperna satte jag lite omlott med hjälp avhäftkuddar för att få lite ”djup”.

Pappret med molnen kommer från You Do och heter Happy Clouds (tyvärr finns detta inte i butiken utan kommer från mina egna gömmor.)

DSC_0038 (2)

Efter att ha letat runt lite i barnens tv-spels låda hittade jag några perfekta bilder på Mario och Luigi. Dessa passade perfekt in i plastbubblorna från You Do. Dessa är ett måste om ni ska göra shaker cards!

Bubblorna fyllde jag med små pärlor som jag hittat intill nagellacken. Runt bubblorna limmade jag fast hampasnöre för att dölja kanterna.

DSC_0040

”Svampen” och ”pengarna” skapade jag med hjälp av eget material och en hel del fantasi 😉 . Bokstäverna är från basic grey.

DSC_0039Insidan av kortet fick bli enkelt men ändå i Super Mario-stil. (beklagar den dåliga kvalitén)

Detta var allt jag hade att bjuda på idag!

Nästa vecka dyker det upp lite semesterbilder från vår Thailandsresa över jul/nyår.

KRAMAR DT-Maria

DT_maria


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *