Studentlåda – Scrappad Box

Hej!

Hoppas ni har haft en lika underbar vecka som jag haft med sol, sol och åter sol. Nu har man fyllt på batterierna ordentligt med energi. Lite granna pyssel har jag hunnit med förstås. Idag vill jag visa upp en låda till en blivande student. Ett önskemål var att det ska passa en kille som älskar musik, då passade ju Maja Designs nya papper perfekt.

Jag har använt mig av en färdig ask 10×7 cm som jag först har färgat kanterna lite med distressen Old Paper. Sidorna och locket är klätt med CS Quick Sand och Maja Design- Vintage summer- 1899 som har skrapats med egde scrapern och färgats med Wanut Stain. Några pearls, bokstäver och blommor (dessa från egna gömmor) var allt som behövdes som dekorationer. Väldigt enkelt för att vara mig 😉

På insidan av locket använde jag samma papper som på resten av asken. Det översta pappret som man kan skriva en hälsning på är ett vitt cs som jag har färgat in med Old Paper och pyntat med en studentmössa från Maja Design- Lyckliga dag. Med detta vill jag önska er alla en härlig vecka!

Ta hand om er, Kram DT-Maria


Publicerat

i

av

Kommentarer

2 svar till ”Studentlåda – Scrappad Box”

 1. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Vilken härlig box, cool och snygg på samma gång! Läcker tag på locket! Mottagaren kommer att bli överlycklig!

  Kram

 2. Profilbild för Rosemarie
  Rosemarie

  En väldigt vacker låda! Milda färger på lådan och så blommorna som små färgklickar i studentfärger, jättefint gjort.
  Kram
  Rosemarie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *