Steampunk Mixed Media kort till scrapväninnan

Hej!

Äntligen lördag 😀

Nu har jag bara 2 jobbarpass kvar innan jag går på semester. Jag hoppas på massor av pysseltid 😀

Idag tänkte jag visa ett grungigt kort till en väninna. Temat är Steampunk som jag älskar.

Jag började med att göra en bakgrund på akvarellpapper med distress oxide ink i färgerna, spiced marmelade, fired brick, cracked pistachio, faded jeans och walnut stain. Sedan använde jag min We R memory keepers stämpelpress verktyg och stämplade med denna steampunkstämplen från Docrafts flera gånger med svart versafinedyna till jag fick ett heltäckande resultat. Luftballongen och kompassen stämplade jag på ett annat akvarellpapper också och gjorde lite paper piersing med 3d-kuddar. Ordet Hello i stämplen fick glossy accent på sig. Jag dekorerade kortet med utstansade kugghjul från Tim Holtz målade med Art alchemy färgen steampunk copper. Några kugghjul fick silverpärlor i mitten. Vissa detaljer som kompasskanten, luftballongspropellern samt lite splatter över hela bakgrunden gjorde jag med art metall i silver.

Detta kort skickade jag till min scrapväninna Anette, hon är nästan lika steampunktokig som jag men det hade även passat utmärkt till en man.

Detaljbilder:

Det är riktigt kul att bara leka loss ibland utan att egentligen ha någon specifik plan, det enda jag hade bestämt i förväg var att jag skulle använda den fina bakgrundsstämpeln, sen bara flöt det på och blev så här.

Tack för titten och välkommen åter.

Kram DT-Jenny


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *