Stämpel på 3 olika sätt

Hej allesammans!

Hoppas ni har det bra där ute i ett varmt och tropiskt sommar Sverige. Något man verkligen inte kan klaga på denna semester är solen och värmen. Det är nästan så man jublar de dagarna då det är liiite moln så man får möjlighet att stanna inne en stund och pyssla.

Idag har jag hela 3 olika alster alla skapade med denna ljuvliga stämpel från Inkido. Passa på att klicka hem den i butiken ifall ni inte redan har den, jag ångrar mig absolut inte att jag köpte den.

Jag tänker börja med att visa en påse tänkt till ett bröllop.

DSC_0305

Jag valde ett papper från Pion Designs serie: Alma’s Sewing Room (tyvärr finns inte detta kvar i butiken) ihop med vitt cardstock. Genom att använda Distanskuddarbakom de mindre papperna framhäver jag stämpeln lite extra.

DSC_0300

Jag har dekorerat med stor blomma från egen gömma ihop med rosor i olika storlekar. De två olika sorters blad och det vackra kristallbandet jag använt hittar ni i butiken. Likaså de stora rhinestones jag använt på både fram och baksidan.

DSC_0303

Kort nummer 1 är också det ett tänkt till ett brudpar eller varför inte förlovning eller årsdag med din käraste/käresta.

DSC_0070

Denna gång valde jag att använda en stor rund dies för att framhäva stämpeln. Bakom har jag satt dit 2 stycken tårtpapper och sedan limmade jag fast vitt pärlband runt kanten.

DSC_0069

Stora och små röda rosor limmades fast tätt, tätt tillsammans. För att fylla ut lite extra valde jag vita stora blad, gröna blad, kvistar och en liten bit av pärlbandet som blev över. Den söta rosetten finns i flerpack.

DSC_0067

Kort nummer 2 är inte alls lika färgglatt utan lite mildare men väldigt stilrent.

DSC_0071

Här har jag använt papper från olika serier av Pion Design- Det blommiga heter: White Blossoms och finns fortfarande kvar i butiken.

DSC_0072Till detta kort fick spellbinder diesen: Labels Twenty-Three framhäva stämpeln. Runt kanterna har jag satt fast remsor av rhinestones. Kanterna är förresten färgade med distressdynan walnut stain.

DSC_0073Jag har för omväxlingsskull använt sparsamt med blommor.. denna gång föll jag för de vita  Petaloo – Penny Lane. De passar perfekt ihop med de mörkgröna bladen och mina favoriterLjusfrån You Do.

Nu får det nog räcka med bilder för idag! Hoppas jag kunnat bjuda er på lite inspiration.

Ha en underbar vecka! Kram DT-Maria

DT_maria

 

Kommentarer

3 svar till ”Stämpel på 3 olika sätt”

 1. Profilbild för Siw Jillebo
  Siw Jillebo

  Alla alster är jätte-jättefina MEN varför använder ni nästan alltid material som INTE finns längre att köpa. Utelämna dessa produkter.

  1. Profilbild för Maria
   Maria

   Hej Siw!
   Tack för din kommentar.
   Jag kan hålla med om att det ibland blir så att vi bloggar med material som tyvärr inte längre finns kvar i butiken, eller är slutsålt för tillfället. Det är jättetråkigt när det händer. MEN jag hoppas ändå att vi väcker en idé och tips på hur man kan göra…
   Jag ska absolut tänka lite extra på mitt materialval när jag skapar framöver.
   Hälsningar
   Maria

 2. Profilbild för Kristina Melin
  Kristina Melin

  Jättefint inlägg, Maria! Många fina kommentarer från kunder i butiken idag. Du gör alltid så välarbetade inlägg! Inte konstigt att produkterna tar slut med all den inspiration ni ger! Kram DT-mamman!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *