Snart dax…….

…..att börja fundera på årets julkort.

Hejsan hoppsan!

I dag visar jag några enkla julkort.

DSCN1380

Detta är gjort på en kortbas i Kraft, och det är Tim Holtz blueprints stämplar. Dom är på väg till butiken. Mycket användbara, för det finns jul, halloween och höst motiv på samma ark. Jag har målat med akvarell och distress färger.

DSCN1383

Detta kortet är också gjort på Kraft kortbas, med samma typ av stämpel men från ett annat ark(också på väg till butiken). Dom små fyrkantiga bitarna kommer från ett Maja julpapper.

DSCN1382

Samma typ av kort men med röd kort bas i stället, blev lite anorlunda men ändå inte.

DSCN1381

Sista kortet är riktigt roligt att göra. Först stämplar man snögubben fyra ggr, målar och chalkar, sedan stansar man ut olika antal hattar, armar och halsduk som sen monteras med häftkuddar. Blir riktigt flotta kort, ser väldigt avancerade ut, fast jättelätta att göra.

På lördag är det albumskurs på Kristinas. Vi visar ett stort album som har blivit otroligt populärt, ja det är så populärt att vår beskrivning används både här och där, men nu har vi ändrat inredningen och fräschat upp det några nivåer. Det gamla har ju faktiskt några år på nacken nu och det är ju så kul att hitta på nya ideer och lösningar.

Nästa vecka är Jenni på plats igen

Tjingeling

Annette


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Snart dax…….”

 1. Profilbild för Emma
  Emma

  Hejsan!

  Jag undrar vad de stämplarna som Ni använt till de fina julkorten kommer att kosta då Ni får in dem? Läste att det även fanns med Halloween tryck? Köper man alla som i ett kit eller ligger de var för sig? Väldigt intresserad av att köpa när Ni får in, var ju kanonfina!

  Tack på förhand!
  Med vänlig hälsning, Emma

  1. Profilbild för Kristina Melin
   Kristina Melin

   Hej Emma! Stämplarna kommer in till butiken inom ett par veckor, vet dock inte priset än. Håll utkik i julstämpel-kategorin på hemsidan, så kommer de så småningom. 🙂 Roligt att du tyckte om dem, ha en fin dag! Vänligen Kristina Melin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *