Sätt upp dina vackra julkort på kylskåpet

Hejsan hoppsan! (fallerallera)

Ja nu bara springer tiden iväg och vi kommer närmare julen och julstressen för var dag som går. Så nu är det hög tid att börja med era julkort, advent och julpyssel så ni slipper stressa utan bara kan njuta istället.

Idag tänkte jag vissa er en liten rolig sak man kan göra för att visa upp sina vackra julkort man har fått och det är nämligen en julkortshållare och en kylskåpsmagnet i ett=).

Jag gjorde ju en brevlåda förra året som jag la mina julkort i men i år kände jag att jag kommer vilja visa upp och titta på dom lite mer, och det gör man ju om dom hänger på kylskåpet.

julkort2

På baksidan av mina julkortshållare så är det ju då en klädnypa så att man kan nypa fast kortet och så har jag limmat fast 2 små runda magneter på den sidan av klädnypan som kommer vara mot kylskåpet.

Man kan ju göra nästan vad som helst och sätta på sin lilla klädnypa det är bara fantasin som sätter stopp! Sedan har jag även knåpat ihop ett litet kort också så att jag har något att hänga upp på mitt kylskåp innan jag får första julkortet för i år.

julkort

Material från butiken hittar ni här:

Cardstock:

Bazzill – Smoothies – Coconut Swirl, Rain Forest Grön

Mönstrade papper:

Kaisercraft – Yuletide – Nutcracker, Kaisercraft – Yuletide – Joyful, Papper Carta Bella – Christmas Time – Christmas Tags (kortet) Paper Pad 6”x6” – Teresa Collins – Tinsel & Company (julgranskulan) Maja Design – A Gift for You – Underneath the Christmas Tree

Dekorationer:

Mönstrat Satinband Merry Christmas Gold, Golden Christmas Flowers Magnolia, Mulberry Ros, Frosty Creamy Berries – Magnolia, Branch Punch – Martha Stewart, Stickles Glue – Golden Rod, Pearls,  Die Cuts Kaisercraft – Yuletide, Stämpel Magnolia – Waiting For Christmas 2014 – Little Cute Tilda,

Övrigt:

Magneter

Detta var det jag hade att bjuda er på idag men nästa onsdag är jag tillbaka igen och förhoppningsvis med lite adventspyssel!

Kram DT Sophie

DT-Sophie


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *