Rosa grattiskort

Denna vecka kör vi på färgtema som ni säkert sett, haka på tävlingen och ha chansen att få vinna ett superfint vintage-paket! Ni har till den 9 mars på er, så det är gott om tid kvar! 🙂

Jag har kört på rooooosa i färgutmaningen, en färg som jag fått mer och mer möjlighet att nyttja nu när jag har en liten tjejja i familjen :).

rosa grattis

Jag har utgått från ett rosa cardstock som jag har sprayat med mist och låtit färgen rinna något. Längs kanterna har jag målat med Distress Paint- Picked raspberry. Jag har stansat med Martha Stewarts punch Doily Lace runt  Glitterpapper-rosa blommor och distressat kanterna med Distress Ink- Worn Lipstick. Sedan har jag sytt på symaskin med rosa tråd tre varv runt kortet.

rosa grattis d

rosa grattis dd

Tårtpappret bakom klustret av blommor var vitt från början, så jag färgade in det med rosa mist. Blommorna är rosa körsbärsblomster, spets samt små minirosor. Har snurrat ihop lite sytråd i rosa nyanser och rosa pistiller. Längst ner sitter en rosaprickig rosett gjort av detta band. Jag har stämplat med Bo Bunnys stämplar texture. Och två fina fjärilar i rosa fick vara med också. Det glittriga Grattis är från Martha Stewarts Large pink glitter letters.

Det var allt för denna gång! Hoppas ni hoppar på färgutmaningen!

DT-Fialisan

Kram Fialisan/Sofia

 


Publicerat

i

av

Kommentarer

2 svar till ”Rosa grattiskort”

 1. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Otroligt läckert kort och härligt färgval! Grymt imponerande blomsterarrangemang med den färgade doilien under och de tunna trådarna som ringlar sig bland blommorna!

  Kram

  1. Profilbild för Fialisan/Sofia
   Fialisan/Sofia

   Tack så mycket! Vad glad jag blir! ♡
   Kram!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *