Februari nyhetsbrev!

Hej på er!
Så här i slutet av februari är längtan efter våren stor! Medan vi väntar på de gröna knopparna, en värmande sol och den ljusblåa himlen, ska vi hålla en färgutmaning för våra DT-tjejer under vecka 9! De ska skapa i en och samma färg, med möjligtvis lite inslag av vitt, svart eller kraftpapper. 

utmaning-color-kristinas-scrapbooking

För att Du också ska kunna deltaga i denna roliga färg-utmaning, håller vi en tävling i samma anda! Skapa vad som helst, i en och samma färg! Precis som DT-tjejerna får Du lov att använda inslag av t.ex. vitt, svart, eller kraftpapper, men övervägande delar av ditt alster ska vara av samma färg! Kika gärna i bloggen under veckan för att samla inspiration!

Fotografera ditt alster, skriv gärna en liten rad om ditt bidrag och maila till [email protected] senast söndag den 9:e mars. Tänk på att ditt bidrag ska vara skapat till just denna tävling! Endast ett bidrag per person. En oberoende jury röstar fram det vinnande bidraget som presenteras under vecka 11 i bloggen.

vinn-ett-vintage-paket-kristinas-scrapbooking

Paketet innehåller papper från Pions vår-serie A Day In May, samt matchande cardstock. Blommor, halvpärlor samt glitter från YouDo, 3 olika sorters band, tårtpapper, dekorationsblommor från Reprint och 2 ark Peel Off-stickers i guld med hörn och bårder. Ett riktigt mumsigt scrap-paket i väntan på våren!
 

posca-pennor-kristinas-scrapbooking-rabatt

Guldkunder får 35% rabatt under denna period!

Posca-pennan blir alltmer populär, och tack vare stor efterfråga på denna mångsidiga penna finns de nu i sortimentet! Vi har tagit hem 3 olika storlekar!

Med dessa tuschpennor kan du måla på det mesta; t.ex. trä, glas, porslin, keramik, trä, textil, sten, plast, metall m.m. Just nu har vi ett kanon-erbjudande för dig som vill prova på denna mångsidiga penna!
25% rabatt på ordinarie pris, och 35% rabatt för guldkunder!
posca-pennor

 

Clearstamper-vecka!

Passa på att utöka din stämpelsamling med clearstamps från Clearstamper! Genomskinliga silikon-stämplar med olika motiv. Fler modeller finns i webbutiken!

clearstamper

Under de senaste veckorna har vi fått in mängder av nyheter! Här kommer ett urval, men klicka gärna in i nyhetskategorin för att se allt!

A4 Vintage-ark från Reprint i olika modeller!

 reprint-vintage-ark

Pappersserie från bl.a. Kaisercraft, Pion Design,
Reprint och Ruby Rock it!

kaisercraft-violet-crush pion-design-flower-frames

 ruby-rock-it-scrapbooking-papperreprint-spring-collection-2014

 Fynda bland utgående papper! REA-kategorin är påfylld!

prima-rea-the-optimist bo-bunny-utgaende

 kristinas_melin

Tack för idag, och hoppas att ni får en fortsatt skön söndag! Här i norra Skåne brottas solen med mörka moln, så jag ska passa på att gå ut med familjen i skogen en runda innan det mulnar!

Kram Kristina!


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *