Redo för skolstarten med kritor

Hejsan!

Igår var det tillbaka till verkligheten på riktigt som gällde för oss, barnen började skolan igen efter ett långt och härligt sommarlov.

Förra veckan så gjorde jag en altrad låda till min äldsta son som han kunde ha sina kulor i och denna veckan så är det minsta sonen som har fått något som jag har gjort att ha med sig till skolan eller bara ha hemma. Så idag tänkte jag visa er hans altrade block och kritask som han blev helt lyrisk över att få visa upp i skolan.

 

Blockets framsida var orange så jag ville hålla mig till den färgen på basen på kritasken med. Själva asken är en vanlig tändsticksask och den passar perfekt till kritorna! Jag har ju klätt in asken med orange cardstock och sedan fortsatt med ett mönstrat papper från YouDo och jag har även klätt in blocket med samma mönstrade papper.

Jag kände mig lite begränsad när jag gjorde mina alster för att det är såååå svårt att dekorera till pojkar/killar det går ju inte bara att smäcka på massa blommor och bling bling, men det blev bra ändå och lite bling i rhinestones silveroch rhinestone blackfick jag med ändå. Jag har använt stickles till att rama in runt det mönstrade pappret och runt om det vita cardstocket där jag har skrivit mina kritor eller mitt block. och dom bokstäver jag har använt är alfabetsstickers från Karen Foster. Stjärnorna är utstansade med en stans från Fiskars.

 

 

Nu kan sonen ha sina färgkritor i smart förvaring. Jag kan också tipsa om Kristinas Scrapbookings oljepastellkritor, som jag kommer visa lite längre fram. Jag ska bara öva upp mig lite innan ni får se…

Detta var allt för mig idag, ha det så bra så ses vi igen nästa vecka!

Kram DT Sophie

DT-Sophie

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Redo för skolstarten med kritor”

  1. Profilbild för Kristina
    Kristina

    Hej. Jätte fina saker. Hur gjorde du med blocket? Limmade du fast pappret eller decopage tejp?
    Hälsningar kristina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *