Kort till tonårskille

Hejsan!

Då var jag tillbaka igen med ett litet inlägg och ett litet kort att visa er, och temat på dagens kort är tonårskille. Förra veckan blev det ett kort till den lite mindre versionen av kille och nu hoppar jag fram några år i tiden och landar på 15 bast.

Fick med häftiga 3d figurer passande till tonåringar där man får bygga upp en kille eller en tjej med hjälp av olika bitar och 3d kuddar.

Sedan är det ju svårt med dekorationer men Tim Holtz har mycket saker i metall bland annat som jag tycker passar bra. Sedan gäller det harr hitta häftiga papper som passar i rätt ålder med och det ska ju vara häftigt till en tonåring och inget annat.

Många 15 åringar spelar fotboll, har intresse för tekniska prylar så som datorer och telefonen och en annan sak som har står betydelse när man fyller 15 är att man får köra moppe. Så detta 3d ark passar perfekt till detta kort som jag har gjort till en blivande moppe åkande grabb.

Material från butiken:

Cardstock:

Vitt

Svart

Mönstrade papper:

Kaisercraft – Factory 42 – Workshop

Reminisce – Wizard – Brick Wall

Övriga dekorationer:

Decoupagelim

Tim Holtz – Sprocket Gears

Ha en trevlig vecka så ses vi nästa onsdag!

Kram DT Sophie

Ett akvarie kort och klistermärken

Hej!!

Hoppas att allt är bra med er och att ni och era familjer håller sig friska, för det är mycket elaka baciller och sjukdomar som går runt nu. Själv har jag fått vabba en del men hållit mig frisk själv och då har det ju blivit en del tid över för pyssel, man måste ju försöka hitta det positiva i det tråkiga.

Min systerson fyllde 2 år för ett tag sedan och då gjorde jag ett kort till den lilla skrutten och jag inspirerades av tanken att titta in i ett akvarium med fiskar och sjöväxter.

Ljuset va inte alls med mig när jag skulle fota utan det blev blankt hur jag än vred och vände på allt, men det är sånt man får stå ut med ibland.

Material från butiken:

Cardstock:

Vit cardstock

Blå cardstock

Grön cardstock

Mönstrat papper:

Papper Reminisce

Dekorationer:

3D Klistermärken

3D Stickers Delfin och Snäckor

Adhesive Enamel bubbles

Glittertejp

Detta va allt för mig njut av veckan som kommer så ses vi igen på onsdag!

Kram DT Sophie

Pojkkort med Maja Design

Hejsan!

Idag tänkte jag visa er mitt kort som jag har gjort till min son som fyller 10 år om några veckor, och jag vet att det alltid är kämpigare med pojkkort än det är med flickkort.

Jag valde att jobba med Maja Designs nya papper Denim & Friends 

Jag fullkomligt älskar dessa papper från Maja Design efter som att dom passar både killar och tjejer och känslan som blir när man använder papper i form av lager på lager så blir det en egen effekt på kortet.

Jag älskar när man kan göra ett alster som träffar mitt i prick och det gör detta till sonen som både älskar sin skateboard och sina solglasögon.

Sedan är det faktisk så att ja ghar använt mig av 2 st border som finns längst ner på pappret och det ärdåde texten you rock och stjärnorna.

Materiallista från butiken:

Cardstock:

Vit

Maja Monochromes – Shades of Denim – Dark Blue

Maja Monochromes – Shades of Denim – Brown

 

Mönstrade papper:

Maja Design – Denim & Friends – Jeans & Shirt

Maja Design – Klippark Denim & Friends – Snapshots

Övriga dekorationer:

Pärlor

Vintage photo

Alfabetsstickers

 

Detta var allt för mig, hoppas att ni får en fortsatt trevlig och mysig sommar vecka tills vi ses nästa gång!

Kram DT Sophie