Presentpåsar

Ännu en måndag är här och jag är redo för att bjuda på inspiration.

Idag tänker jag visa er 2 stycken presentpåsar. Jag kan tycka att det är nästan finare att lägga presenten i lite silkespapper och ner i en dekorerad påse än att slå in det i papper som genast slits av och knölas ihop.

_DSC0671Dessa påsar har jag klätt med papper ur denna härliga serie ihop med matchande cardstock. De mönstrade papperna i sig är så fina att man nästan inte behöver dekorera så mycket, men lite mer måste det ju vara.

_DSC0673

Till påse nummer 1 har jag använt olika lilafärgade blommor, trädekorationer, cirkel-dies, födelsedags-dies, pearls och guldblad. Kanterna på papperna är (som alltid) färgade med distressdyna och med en tunn svart penna gjorde jag strecken.

_DSC0675

På baksidan valde jag att inte dekorera men om man vill finns det ju gott om plats att skriva några rader.

_DSC0676Till påse nummer 2 fick det bli den otroligt söta bebisbilden från Wee Stamps ihop med en cirkel-dies, metallhörn, blommor från Prima, stickles glue och nuvo drops. Också här färgade jag in kanterna med distressdyna. På denna påse har jag inte satt någon text då jag ännu inte vet om den ska vara till ett dop eller bara som present.

_DSC0677

_DSC0678På baksidan av denna påse fick det bli en mindre bild av den söta bebisen.

Här har ni min variant av gå-bort-påsar/presentpåsar. Jag hoppas ni tyckte om dom.

Ha en fin vecka så ses vi snart igen!


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *