Påskkorgar

Hej!

I dag är det skärtorsdag och påsken är igång. Idag visar jag några påskkorgar som i år ersätter påskäggen till barnen hos oss. De är gjorda av gamla mjölkpaket.

Alla tre är liknande varandra, men jag ville göra dom så de skiljer sig lite åt också.

Så här såg de ut innan jag började skära i dom. Jag skar sedan av dom strax under mitten. Den blå korgen är klädd med ett mönstrat papper som tyvärr utgått, men jag hittade ett liknande här. Jag har dekorerat med en trädekoration i form av en kanin, flera olika dekorationsblommor och gröna blad. Och massa fjädrar :).

Den rosa korgen är klädd med rosa wellpapp. Spetsen heter Marmoreringsfärg basfärger och är en väldigt vacker spets med gläns i. Den vita blomman är från Prima Marketing, och just denna finns inte i lager längre men väldigt många andra superfina blommor från Prima hittar ni Mönstrade Scrapbooking papper. Lila rosor i mellan och liten storlek. Ljusgröna blad och en kanin även här 🙂 .Den gröna korgen är klädd med Bazzill Dotted swiss cardstock och kanterna på korgen är tårtpapper. En stor blomma från Mönstrade Scrapbooking papper och vita och röda pappersrosor samt mörkgröna blad. Och en liten kanin 🙂 .

Jag hoppas barnen blir glada av korgarna och det känns lite bra att ha gjort dom av mjölkkartonger som ändå skulle slängas 🙂 .

Ha en riktigt Glad Påsk allihop!

Kram Fialisan

DT-Fialisan

 


Publicerat

i

av

Kommentarer

2 svar till ”Påskkorgar”

 1. Profilbild för Ewa
  Ewa

  Men så fina! Och verkligen ett Återvinning De Luxe tips.. Gillas mycket! Glad Påsk! 🙂

  1. Profilbild för Fialisan
   Fialisan

   Tack så mycket! Glad Påsk till dig också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *