Påskägg för vuxna

Hej!

Hoppas ni haft en fin helg och att våren kommit på besök. Man fullkomligt njuter och suger i sig så mycket som möjligt så fort solen och den lilla värmen kikar fram. Håller tummarna hårt för att det ska hålla i sig över påsken.

Idag tänker jag bjuda er på ett påskägg för vuxna. Jag har förvandlat ett stort ägg och en tetra vin till ett egg-in-box. Det är både en perfekt present att ha med sig om man ska bort eller varför inte pryda påskbuffén hemma. Det bästa är att man kan återanvända ägget år efter år då ni enkelt byter ut påsen när den är slut.

_DSC0553 (4)

Jag började med att måla ägget med gesso, det krävdes 3 ggr för att täcka motivet. När det torkat ordentligt lindade jag en bit hampasnöre runt ägget innan jag sprayade med Primas Color Bloom Spray och glitter. Ett enkelt sätt att göra mönster.

_DSC0549 (4)Här ser ni en bild från andra sidan av ägget.

_DSC0551 (4)För att få tappkranen på plats fick jag klippa ut en bit i den undre delen av ägget och sedan en liten mindre av locket. Jag ”surrade” fast kranen ordentligt med en bit hampasnöre 😉

_DSC0548 (4)

Jag dekorerade för ovanlighetens skull ganska enkelt med en stor rosett av juteband, fjädrar, 2 olika sorters blommor från Prima och den söta bilden med kycklingar från Pion. Avslutningsvis glittrade jag med stickles glue och paper pen. Alla dekorationerna fäste jag med hjälp av min limpistol. Det både torkar snabbt och håller ordentligt!

Sådär mina kära besökare, det var allt just nu. Jag kommer tillbaka lite senare med ett mer barnvänligt alternativ, ett chokladkort.

Vi ses senare!

Kramar DT-Maria

DT_maria


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *