Påsalbum

Kristina frågade om jag ville göra något juligt att ha i butiken och det ville jag ju givetvis. Så denna veckan gjorde jag ett påsalbum. Samma princip som det jag gjort en gång innan fast nu i Majas underbara julpapper från ifjol.

 

påsar har jag använt men man kan välja om fler eller färre. Ryggen är grungepaper som är ett tåligt och böjligt matrial. Luktar och beter sig som läder. Jag grundade med gesso men det fungerar med vanlig akrylfärg oxå. Därefter mistade jag lite lätt för att få lite liv i det. Grungepaper kan man även färga in med Distressdyna eller Distress Stain. Om man torkar den med embossfönen så finns en risk att den krymper lite. I ryggen har jag satt en D-ring som jag bundit en massa olika band och charms i. Jag dekorerade lite sparsamt med lite blommor och titlen är klippt från ett mönsterpapper.

I påsarna har jag gjort tags. Dubbelt cardstock som jag klädde med mönsterpapper. De blev hårda och tåliga då. Hålen gör du lätt med Crop-a-dilen. Tuggar sig genom allt (nästan).

Detta albumet kommer att finnas i butiken i Ängelholm och turtorialen finns här i bloggen.

 

Tack för titten.

Kram.

 

 

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Påsalbum”

  1. Profilbild för annette
    annette

    jätte fint, som vanligt 🙂
    och finfina papper

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *