Nu ska vi se…

…vad vi har här 🙂

Hej hej!!!

Idag kommer det en layout från mig, med foto på lilla tjejen som tycker det är väldigt intressant att botanisera i kylskåpet 🙂 .

Nu ska vi se dddd

Som bas har jag ett rosa cardstock där jag har distressat kanterna med Distress Ink-Vinatge Photo. Det stora mönstrade med rutor är från Maja Design och heter Vintage Frost Basics-4th of december, jag har ruggat upp kanterna med en edge scraper och färgat in dom med Vintage Photo. Tyckte pappret passade perfekt ihop med lilltjejens klänning 🙂 . De mönstrade papprena som syns bakom fotot är Maja Design-Vintage Frost Basics-5th of december, Pion Design-My precious daughter-Baby Doll (bak och framsida). Rug-canvasen kommer från egna gömmor.

Nu ska vi se ddd

Gillar den där vintagekänslan man får av hampasnöre, lite ruffigt. Jute-blommorna kommer från You Do, rosor i gammelrosa, rosor i rosa och resinrosor i babyrosa.

Bradsen jag använt som mitt i några blommor kommer från egen gömma, men här finns brads i alla möjliga färger och former 🙂

Nu ska vi se dd

Träornamentet kommer från KaiserCraft , riktigt snygg trädekoration tycker jag! Sirlig och vacker! En charm i form av bjällra klocka.satte jag vid blomklustret.

Nu ska vi se Nu ska vi se dBokstäverna till titeln är stickers och kommer från Basic Grey, kika gärna in här för många fler färger.

Tack för mig för denna gång och i morgon är det midsommarafton och jag passar redan nu på att önska er alla en fin dag i morgon. Hoppas solen lyser på er och att regnet håller sig borta 🙂 .

Kram Fialisan

 

 

DT-Fialisan

 


Publicerat

i

av

Kommentarer

Ett svar till ”Nu ska vi se…”

  1. Profilbild för Helene
    Helene

    Superfin! Tack för inspirationen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *