My favorite candy

Då var det måndag och ännu en ny vecka!

Denna gång tänker jag visa er en av mina stora laster…..choklad och speciellt denna smaskiga chokladkaka med smak av marianne. Den är sååå god!

För några veckor sedan åkte maken och jag till Stockholm för att fira hans födelsedag och eftersom det var en lördag och OK att äta godis passade jag på barnledig och allt att mumsa choklad redan klockan 08 på morgonen. Det funkade hur bra som helst  :Delicious:

_DSC0312Scrapnörd som jag är ville jag göra en LO med min lilla last som kommer att sättas in i ett av alla mina album. På så sätt kan jag ju kika tillbaka på detta om sådär 10 – 50 år och minnas.

_DSC0309Till denna egentligen väldigt enkla LO har jag använt mig av vitt, rött och blått cardstock cardstock ihop med ett randigt papper från en äldre kollektion av Maja Design. Jag har rivit remsor av papperna och sedan satt dom lite omlott. Efteråt har jag målat lite vit gesso här och var. Med hjälp av en glasskål och svart penna gjorde jag de stora cirklarna.

_DSC0310Texten har jag vevat ut med hjälp av två alfabetsdies och min Big Shot i svart cardstock och glittrigt foam. Jag avslutade med några blingande rhinestones.

Detta är vad jag hade att visa er idag.

Ta hand om er och kika gärna in webbutiken på alla nyheter som fullkomligt väller in!

Kramar DT-Maria

DT_maria


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *