Mor lilla mor- vem är väl som du?

Hej alla!

Denna vecka har vi ett tema som ni säkert sett. Och tror nog jag får säga mitt favorittema, jag formligen ÄLSKAR att spraya med färger och kladda runt 🙂 .

Prima Color Blooms, dessa färger!!! De är helt fantastiska! Det är sådan lyster i dom, har ni inte redan köpt dem så vill jag verkligen tipsa om dom!

morlillamor

Jag har använt Soft teal och Cobalt till denna layouten. Jag har sprayat rakt på pappret och även på ett glättat bakplåtspapper för att sedan vända ner pappret på det och smeta runt. Och sedan ren Cobalt till de små prickarna.

Alla blommor utom de klarblå är även de sprayade med samma färger (blommorna är vita ifrån början). De ljusaste har bara fått Soft teal på sig och de andra har fått båda.

morlillamor a

 

En charm i form av en blomranka sitter längs kanten på fotot och bakom de stora rosorna några naturfärgade skelettblad. Och även ett par blå hjärtpins är nedstuckna i rosen.

morlillamor aa

 

De mindre rosorna är vita, som sprayats och även klarblå rosor (ej sprayade). Alla stjälkar är tvinnade runt ett penselskaft för att få lite knorr på dom 🙂

morlillamor aaa

 

Titeln är skriven med Basic Greys stickersbokstäver (här hittar ni fler färger) och KaiserCrafts tiny alphastickers.

Det mönstrade pappret bakom bokstäverna kommer från Melissa Frances Bits and pieces och det ”this moment”-texten vid fotot kommer från KaiserCrafts Mister Fox.

Jag har till sist strösslat med ljusblå Stampendous fragments .

Hoppas ni blivit inspirerade att testa dessa härliga mister!

Kram Fialisan

DT-Fialisan


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *