Mixed media tags till alla hjärtans dag

Hej!

Så var det lördag igen och jag laddar för jobb i natt. Men först tänkte jag visa er ett par tags jag gjort till alla hjärtans dag. Kallar dem mixed media eftersom jag använt en hel del olika prylar, mera än man kanske tror :-P.

DSC00075

 

Jag började med att måla 2 vanliga manillatags och 2 chipboardhjärtan med svart gesso. Sen stämplade jag stjärnor lite slarvigt med versamarkdyna och embossade dessa med clearpulver. Texten nertill stämplade jag utan att embossa. Den ena tagen fick lite Inka Gold Lavared genom en Tim Holtz schablon, chipboardhjärtanen fick också en omgång Inka med svamp som jag bara duttade och sedan värmde till med embossingfönen. Gav lite fin struktur. De glittriga hjärtanen ”ritade” jag på frihand med stickles christmas red.

DSC00069 DSC00068 DSC00064

Uppfrasat hampasnöre och lite ostduk gav ytterligare en strukturdimension under chipboardhjärtanen. Sedan dekorerade jag vidare med satinhjärtan, trähjärtan, satinrosor, charms bjällra klocka., annan nyckel, bjällra klocka. och kärleksbrev. Band hampasnöre i ena och olivgrönt organzabandi den andra. Till sist kompletterade jag  med lite glassglitter cupper och seed beads. Skyltarna gjorde jag i datorn och mattade med en liten restbit palett. Ett par småpärlor blev det visst också till slut.

DSC00077 DSC00076

Pju, det tar ju nästan längre tid att skriva materiallistan än att göra tagsen men roligt var det :-D.

Tack för titten, hoppas du gillade dem.

Kram DT-Jenny

DT-JENNY


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Ett svar till ”Mixed media tags till alla hjärtans dag”

  1. Profilbild för Madelaine Karlsson
    Madelaine Karlsson

    Går det att köpa ett färdigt kort av dig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *