Love

 

Jag har gjort en julig Lo med papper från Graphic45 och Reprint. Jag gjorde två cirklar av cardstock  med hjälp av Martha Stewarts nya cirkelpunch. Så enkel att använda och man kan få så många olika storlekar på cirkeln, från 6″ upp till 12″. Dessa satte jag ovanpå varandra med 3-D kuddar. Jag mistade den lite med en skimrande mist för att få lite liv i den.

De stora julstjärnorna har jag gjort med hjälp av en dies från Tim Holtz. Jag stansade ut i akvarellpapper och mistade dem i rött och grönt, skrynklade ihop dem och lät dem torka ordentligt innan jag vecklade ut dem igen. Sen limmade ihop dem tre och tre och satte en pärla i mitten. Pimpade lite extra med några grankvista från en Martha Stewart stans. Bokstäverna är vanliga chipboardbokstäver som jag kladdade lite Modeling Paste på. När de torkat chalkade jag dem lite med Distress Ink ”Walnut Stain”.

Ni har väl inte missat att Kristinas har lite rea på Magnoliastämplar. Denna jag har här är av äldre årgång men funkar fortfarande lika bra. Jag har målat med Distress Ink refiller fast jag börjar tycka att pennorna är smidigare.

Tack för idag.

Kram

 

 

 

 

 


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *