Liten ask för påskgodis

Hej på er och glad påsk!

Nu är det äntligen dags för påskhelgen att tåga in och hoppas verkligen att den tar våren med sig. För jag tycker att påsken är ett vårtecken och man pyntar med fjädrar och köper blommor.

Men för oss pysseltokiga så brukar påsken även innebära lite pyssel i olika slag och idag tänkte jag visa er en liten ask kan man säga som jag har lagt lite godis i.

Jag satt i min lilla vrå där hemma och funderade på vad jag skulle göra och då fick jag en bild i huvudet som jag brukar få, om jag kunde göra som ett ägg och samtidigt kunna lägga något i det. Sagt och gjort många försök och mallar blev det men tillslut så fick jag till det i ett stycke. Tyvärr fick jag inte med någon bild på mallen för den råkade hamna i soporna ihop med spillbitarna. Men man kan säga att jag har gjort 2 st ägg mittemot varandra med en botten och sidor mellan äggen, lite svårt att förklara med det är i ett stycke iallafall.

Som sagt det är bara fantasin som sätter stopp för vad man kan göra och kanske ska man iväg på någon påskmiddag och vill ha något fint att ha med sig.

Dom mönstrade papperna kommer från Reprint och är hur söta som helst med både ägg och kycklingar.

Material från butiken:

Cardstock:

Bazzill – Canvas – Sea Water

Mönstrat papper:

Reprint – Easter Vintage – Chickens

Övrigt:

Fjädrar Marabou Craft -Ljusblå

Trädekorationer – Påskharar

Florella Mullberry Blad – Grön I

Die Cuts Ephemera Echo Park – Welcome Easter

Pappersblommor Förgätmigej – Lila

Tack för titten och hoppas att ni alla får en fin och mysig påskhelg!

Kram Dt Sophie


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *