Lila toner

Hej hej!

Idag kommer det en layout från mig och den är lila 🙂 . Så här i skolavslutningstider så tänker jag alltid på de härliga stora klasarna av doftande syren. Trots att den i år blommat ut mycket tidigare än vanligt! Men tanken till denna layout kom i alla fall därifrån 🙂

sweet memories

Jag har använt två olika nyanser av lila cardstock till min bas, mörklila och ljuslila. Den ljuslila har jag ruggat och rivit upp kanterna på med en edge scraper, och sedan distressat dom med Distress Ink-Vintage Photo. Jag har droppat ut lila mist diagonalt längs pappret.

sweet memories dd

Sedan punchade jag ut cirklar med cirkelpunch i två olika storlekar, liten och stor. Papprena jag använt är My Minds Eye-Lost & Found-Antique, Reprint Lightpurple Lyrics, Graphic 45-Place In Time samt Maja Design-Våffla med björnbärssylt. Sweet Memories-texten kommer från Bella Family och den är fastsatt med ett par lila hjärtformade brads (från egen gömma, fast i butiken hittar du här massor av fina brads!).

I några av cirklarna har jag ritat runt med svart penna. Bakom fotot sitter ett litet sött tårtpapper och ”be wonderful-texten” samt den lilla bannern med fjärilen på finns inte längre i butiken, men en hel hög av andra die cuts hittar ni här. Texten MAJ 2014 kommer från Kaisercrafts tiny alfabet stickers, kolla även alla de andra färgerna som finns här.

sweet memories d

Sedan dekorerade jag med vita rosor, lilaprickiga rosetter och sepiafärgade halvpärlor.

Jag hoppas det blir lite pyssel i stugorna nu även fast sommaren är här. Om inte annat så blir det säkert mycket foton tagna till alla kommande layouter 🙂 .

Kramar från Fialisan

DT-Fialisan

 


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *