Layout i vår-ligt grönt och vitt

Hej alla glada pysslare 🙂

Idag visar jag en layout inspirerad av vårens färger. Nu vaknar naturen igen och allt blir härligt grönt och blommigt!

Jag har utgått från ett vitt slätt cardstock och målat upp och ner med Distress Ink Paint Brushed pewter, sedan har jag satt lite remsor av glasfiberväv som blivit över efter husbygget 🙂 . Jag har skvätt lite Glimmer Mist-Apple som små droppar.

Stjärnan från FabScraps (detta är den stora i förpackningen) har jag målat med Distress Ink Paint Brushed pewter och satt bakom fotot. Ett litet tårtpapper sitter också instucket.

Runt fotot har jag glimmat till det med stickles i grönt. Den stora swirlen ovanför fotot samt den lilla cirkeln med ”10” och den lilla tabben bakom det kommer från My Mind Eye-Lost & Founds Antique. Det finns också ett rosa ark i den serien som ni hittar här.

Runt fotot, i blomklustret finns blommor som ni hittar här, vita körsbärsblommor, gröna blommor, citrongula rosor, vita pistiller och pärlhönsfjädrar. Sedan ett pärlband i grönt.

Fjärilar, som jag älskar, hör ju våren till, så det måste såklart vara med 🙂 . Det stora hjärtat hittar ni här, och det hänger i en silverfärgad tråd.

Texten ”månader” är KaiserCraft Mini alphas black and white.

Och det var det jag hade för denna gång, hoppas jag kunde inspirera till lite scrappande 🙂 .

Kram Fialisan/Sofia

DT-Fialisan


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *