Layout i lila, rosa och vitt

Hej alla glada! 😀

Idag är det torsdag och det är dags för mig att blogga! Och det blir en layout vår/somriga toner. Hela trädgården blommar ju nu i mängder av färger och det är ju helt underbart!

Basen jag använt är ett grått cardstock, jag har strykt på vit gesso med ett gammalt kreditkort. Jag har använt ett runt tårtpapper och mönstrade papper från Reprint-Lightpurple Lyrics samt Graphic 45-Place in time-May (fjärilsbården).

Färgskvätten är gjorda med Spritzer, som jag skrev om häromdagen, kolla gärna här om ni vill läsa mer om det verktyget. Pennan jag använt att airbruscha med är en promarker. Jag har sedan stämplat med en bårdstämpel från Clearstamper med färgen Distress Ink-vintage photo. De två små flairsen har jag gjort genom att puncha ut en rundel, satt ditt stickersbokstäver (från KaiserCraft) och lagt på ett lager med glossy accent.

 

Vid fotot finns också lite vacker spets och ett gäng med. blommor, rosa rosor, lila rosor, vita blommor (som även de airbrushats med spritzern), som mitt har de en silverfärgad prick gjord med paper pen.

Fjärilarna är utstansade med Martha Stewarts punchar Monarch large och Monarch. Och så en liten silver-klädnypa 🙂

 

Tack så mycket för mig för denna gång! Vi ses igen nästa vecka och då har det hunnit bli juni, inte klokt vad tiden springer iväg!

Ha det bra!

Kram Fialisan/Sofia

DT-Fialisan

 


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *