Kort med Coola Pingviner

Godmorgon!

Jag vet inte hur det är hos er, men här har kylan börjat komma så smått och frosten har tagit dom sista sommarblommorna.  Det inspirerade till att använda det här lite kyliga stämpelsetet från Lawn Fawn (Snow Cool)  på mitt kort.

lawnfawn-40a-inkywings-2016

 

Jag började med att stämpla snöprickarna med en Versa Mark stämpeldyna på mitt akvarellpapper och hade sedan på vitt embossingpulver och värmde med varmluftsfön.

lawnfawn-40b-inkywings-2016

Akvarellpapperet tejpade jag fast på ett underlag (träskiva, skärbräda, bricka eller liknande funkar utmärkt!), dels för att det skulle ligga still, och dels för att jag ville maska en vit ram runtomkring. När papperet var avmaskat så blötte jag upp hela ytan och målade med vanliga akvarellfärger blandat med lite blå mistfärg. Det roliga med sådana här bakgrunder är att alla vattenlösliga färger fungerar utmärkt. Jag  vickade mitt underlägg lite så det översta mörka lagret började rinna lite nedåt, sedan torkade jag allt med värmefönen.

lawnfawn-40c-inkywings-2016

Stämpelmotiven är färglagda och urklippta och sedan fästa ovanpå bakgrunden. Vissa med foamtejp.  Som dekoration har jag använt silversnöre och silverhjärta. Den bakersta panelen som glittrar så fint är ett glittrande silverpapper och jag blev glatt överraskad över hur otroligt mkt det glittrar och det bästa av allt – inget glitter lossnar! Det där papperet kommer användas MYCKET på kommande julkort, var så säker!

 

Kortet mäter ca 10x15cm.

Kram Lisa

dt-lisa

 


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *