Kort med Converse sko.

Hej!

Idag tänkte jag visa er 2 st kort. Den gemensamma nämnaren är Converse. Det första är ett dopkort som jag skulle göra åt en f.d kollega. Hon ville gärna ha en Converse på och jag letade förtvivlat mallar på nätet men hittade ingen som passade mig så jag fick göra en själv. Jag blev så förtjust i den att jag gjorde ett till. Här kommer dopkortet:

DSCF8178

Jag har använt mig av cardstock  Bazzil kraft och vitt mönsterpapper Bo Bunny Doubble Dot Decaf och alfabet Tim Holtz Vintage Market. Som skosnöre och som gräns mellan ”sula och sko” har jag använt vanlig tjock bommulstråd. Dopstämplen är ur mina egna gömmor men här har Kristina massor av stämplar, naturligtvis är den embossad i vitt.

På det andra kortet har jag jobbat med modeling paste och schablon Brick Wall.

DSCF8340

Cardstock Tropical Essence och Bazzil Bling Glass Slipper Stämplen kommer från reprint. Jag har dekorerat med en bjällra klocka. och blommor ur detta underbara settet.

Om ni skulle bli sugna på en egen converse så kommer mallen här:Converse

Så här gjorde jag skon: Klippte ut skon 2 ggr i vitt tjockare papper. Klippte ut skons överdel i önskat mönsterpapper (första skon har vit tå inte den andra, gör vilket du vill, bara klipp av en bit av tån på mönsterpappret och låt det vita komma fram). Jag körde skosulans framsida med en embossingfolder som gav rutmönster men det är ju inte nödvändigt. Jag målade sömmarna med vit penna. Cirklen och stjärnan är dies ur mina egna gömmor men du har säkert någonting antingen die eller punsch som passar. Montera ihop det hela och puncha hål för skosnöret och trä i något som passar. Jag ritade söm och text på märket med distress markers i passande färg på frihand. Det var vad jag hade att visa för denna gången. Tack för mig och stor kram.

Jenny

DT-JENNY

Kommentarer

Ett svar till ”Kort med Converse sko.”

  1. Profilbild för Eva
    Eva

    Fint kort. Tack för den fina mallen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *