Kort med 3:d motiv

Hej!!

Vilken underbart härlig helg det har varit här i Hjo, massor med SOL och vårkänslorna spritter i hela kroppen. Vi har njutit av årets 1:a lunch ute, passat på att klippa äppelträden och fyllt lungorna med massor att vårluft. Jag hoppas ni också kunnat njuta av vädret och en mysig helg.

I veckan som varit har jag hunnit med lite pyssel, denna gång har jag använt detta ark med 3:d figurer. Det enda ni behöver för att få fram just 3:d effekten är distanskuddar. Figurerna trycker ni lätt ur arket så ni slipper pilla med sax.

Decoupage A4 - Amy Design Punchout Sheet - Fluffy Animals

Först ut får bli kortet med hamstern:

_DSC0587Jag ville försöka få kortet verkligt med hamstern i sin rätta miljö. Nu hade jag varken sågspån eller hö så det fick bli en egen kombination i form att en bit jute band och träbark.

Jag började med att kombinera ljusgrönt och kraftfärgat cardstock med ett äldre papper från Pion Design. Kanterna färgade jag in med walnut stain distressdyna.

_DSC0585

Den lilla hamstern satte jag enkelt ihop med hjälp av distanskuddar och fäste sedan på mitten av kortet. Genom att sätta den lilla svarta biten papper bakom ser det ut som hamstern kikar ut från sitt lilla hus..enkelt men effektivt 😉

_DSC0586Pappret figuren är utskriven på är ganska glatt och för att få det att matcha mer ihop med barken och juteväven limmade jag fast lite sandkorn med hjälp av decoupagelim. Jag hoppas ni ser skillnaden lika bra här som i verkligheten.

Till kort nummer 2 valde jag att använda de ursöta kaninerna, det fick helt enkelt bli ett bebiskort.

_DSC0588Här matchade jag 3:d figuren med papperna: Forget med not och Spring Meadow från Pion Designs påskpapper. Jag klippte helt enkelt ut blomrankorna och placerade dom i varsina hörn. De söta små blå blommorna punchade jag ut med en av mina blomstansar. För att forma till blommorna använde jag mig av en molding mat och tillhörande verktyg.

_DSC0591För att framhäva både motiven och blommorna tog jag hjälp av stickles glue och Paverpol

_DSC0592Här skymtar ni distanskuddarna jag använt. Stämplarna till korten kommer från mina egna gömmor.

Då vill jag tacka för idag och önska er alla en fin vecka. Nästa vecka tänker jag bjuda er på lite påsk, hoppas vi ses då!

Kramar DT-Maria

DT_maria

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *