Kort i engelsk stil

God morgon! Då var det ny vecka igen och dax för mig att visa upp ett alster.

Jag fick ett så härligt papper i mitt förra DT- paket som jag gillade men inte riktigt visst vad jag skulle skapa med det..vissa papper köper man ju faktiskt bara för att dom är så speciella.

Detta kommer från Bo Bonny och heter Weekend Market – Study.

När jag fick en beställning på ett kort till en lärare i engelska och svenska visste jag precis vilket papper jag skulle använda mig av.

Jag ville göra det lite ”murrigt engelskt bibliotek- stil” och valde därför cs i mörkare färger cardstock och cardstock. Det mönstrade pappret är ju så stilrent i sig så jag ville inte dekorera det för mycket.

Jag valde några rosor, den eleganta klockan hittar dubjällra klocka., pärlbandet passade perfekt in både i färg och ihop med klockan. Några mörka pearls gjorde en fin inramning. Knappen är ett fynd från loppis så ut och kika i sommar.

På insidan av kortet använde jag baksidan av Weekend Market – Study. Jag färgade ett vitt CS med distressen Old Paper för att ge det ett lite mer slitet utseende. Texten är skriven med ett Tiny Alphabet som du hittar här.

Med detta tackar jag för mig!

Hoppas ni får en härlig vecka.

KRAM DT- Maria


Publicerat

i

av

Kommentarer

6 svar till ”Kort i engelsk stil”

 1. Profilbild för Malin
  Malin

  Jättehärligt kort.
  Jag hålle rmed dig för en del papper är så fina i sina mönster att de nästan blir svåra att dekorera för man vill ju SE det fina papperet oxå!
  Kram Malin

  1. Profilbild för Maria
   Maria

   Tack Malin!
   Ja, ibland är det riktigt svårt att både klippa och dekorera vissa papper. Är glad att jag lät det här pappret”mogna lite” det är ju som gjort för en lärare i engelska och svenska.

   KRAM

 2. Profilbild för Majsan
  Majsan

  Men sååå läckert kort, gillar massor 🙂

  KRAM

  1. Profilbild för Maria
   Maria

   Jag tackar och bockar för din härliga kommentar 🙂

   Kram

 3. Profilbild för Gina
  Gina

  Bo Bunny har en fantastisk papperslinjen i år. Jag älskar denna linje och kommer att köpa massor att göra ett mini album. Great card!

  1. Profilbild för Maria
   Maria

   Håller med dig, det finns mycket fina papper i deras serie. Lite mörka för mig i början men ju mer jag kikar på dom desto finare blir dom.
   Tack för att du kikade förbi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *