Mot oändligheten & vidare

Hej på er i sommarsverige!

Jag säger väl som alla andra….vilken sommar, man kan verkligen inte annat än njuta. Själv kämpar jag mig igenom de sista dagarna innan semestern äntligen är här. Då ska jag njuta, ladda batterierna, pyssla och skapa nya semesterminnen ihop med familjen.

Idag tänker jag blogga med just ett härligt semesterminne från vår tripp till USA i vintras. Vi besökte Disney World i Florida och både barn och vuxna njöt till 110%

Till fotografierna på Emils stora idol Buzz Lightyear har jag valt att använda det väldigt passande planetpappret från Scrap Berry. För att framhäva fotografierna lite extra har jag satt ett svart cardstock bakom, samma sak har jag gjort bakom mönsterpappret.

Texten jag använt till LO:en har jag gjort med hjälp av alfabetet Just A Note i gult cardstock, jag valde med flit att sätta bokstäverna lite rörigt då jag tyckte det passade bäst så. De små prickarna i hörnen på fotografierna har jag gjort med en av Kristinas nyheter: Nuvo- crystal drops. Just denna, Banana Split ska vara självlysande, detta är under test så det kommer ni se resultatet av om några veckor i bloggen. De urklippta bilderna på Buzz har jag haft liggande ett tag, dessa kommer från en förpackning till sängkläder (den som spar hon har).

Vi har kampanj på batikfärg hela veckan så passa på att besöka kategorin.

Detta var allt jag hade för er idag! Kramar DT-Maria

PS! Glöm inte att kika in på all REA och nyheter som finns i butiken!

To My Sweet Love / I Love You

Hej!

Då var det åter måndag och dags för vecka nummer 2 med tema Kärlek :Roses-are-red:

De 2 korten jag tänker visa idag är resultatet av lite lek med distressdynan- Worn Lipstick, post-it lappar och Ink Blending Tool.

DSC_0566

Själva kortbasen är väldigt enkel, vitt cardstock i strleken 15×15 cm. Sedan 2 stycken mindre bitar i samma cardstock som jag ruggat till med edge scrapern och sedan färgat in med distressdynan-  Worn Lipstick.

DSC_0568

Jag har valt att dekorera med bara röda produkter. Jag började med rött prickigt band, rött moselsnöre, rött hjärta och en hjärtpin. Blommorna jag använt är minirosor, små knopparros liten och Magnolia berries som jag limmat fast en och en. De små gröna bladen är från egna gömmor. Allt har fått sig en omgång med rött stickles glue.

DSC_0571

Det glittriga bokstäverna jag använt heter: Sweetheart Script och är bara så vackra. De andra kommer från min egna lilla (eller rättare sagt STORA) gömma.

DSC_0562

Såhär blev resultatet som jag hoppas kommer glädja någon på alla-hjärtans-dag

DSC_0585

Kort nummer 2 gjorde jag betydligt mindre det skulle passa fint i en bukett eller varför inte i en korg fylld med choklad eller bara enkelt placerat på tallriken.

DSC_0586

Detta dekorerade jag med en bit washi tape, tyvärr är denna slut i butiken men det finns så många fler!! Ett pärlband lyxade genast till kanterna på tejpen. Den glittriga blomman är från början en grå blomma från Prima men efter en omgång av gesso, silvrigt stickles glue och glitter flakes fick den en helt annan look.

DSC_0587

Jag fortsatte att pynta kortet med skelettlöv, kvistar, pistill dekorationsbär, charm och vita Pearls. Återigen har jag använt mig av glittriga bokstäver och svarta bokstavsstickers från egen gömma. Dessa är snarlika.

Det var allt jag hade att visa idag. Hoppas jag kunnat bjuda er på lite inspiration för ert egna skapande.

Vi ses om en vecka igen! KRAM DT-Maria

DT_maria

Kort i engelsk stil

God morgon! Då var det ny vecka igen och dax för mig att visa upp ett alster.

Jag fick ett så härligt papper i mitt förra DT- paket som jag gillade men inte riktigt visst vad jag skulle skapa med det..vissa papper köper man ju faktiskt bara för att dom är så speciella.

Detta kommer från Bo Bonny och heter Weekend Market – Study.

När jag fick en beställning på ett kort till en lärare i engelska och svenska visste jag precis vilket papper jag skulle använda mig av.

Jag ville göra det lite ”murrigt engelskt bibliotek- stil” och valde därför cs i mörkare färger cardstock och cardstock. Det mönstrade pappret är ju så stilrent i sig så jag ville inte dekorera det för mycket.

Jag valde några rosor, den eleganta klockan hittar dubjällra klocka., pärlbandet passade perfekt in både i färg och ihop med klockan. Några mörka pearls gjorde en fin inramning. Knappen är ett fynd från loppis så ut och kika i sommar.

På insidan av kortet använde jag baksidan av Weekend Market – Study. Jag färgade ett vitt CS med distressen Old Paper för att ge det ett lite mer slitet utseende. Texten är skriven med ett Tiny Alphabet som du hittar här.

Med detta tackar jag för mig!

Hoppas ni får en härlig vecka.

KRAM DT- Maria