Kalas dekorationer / Babyshower

Hej!

Sommaren är inte bara högtid för bröllop, semester, sol och bad utan även för bebisar. Jag har ju själv ploppat ut en juni-unge 😉

Idag tänker jag bjuda er på tips på dekorationer för en babyshower eller varför inte till 1-års kalaset.

_DSC0019Här ser ni vad jag hittat på!

_DSC0009Jag började med att dekorera girlangen som kommer från YouDo.

Jag hittade ett litet hjärta (dies) i mina gömmor som passade perfekt att veva ut 38 st hjärtan med. Har man nu inget hjärta som passar går det lika bra att använda ett av de vita  som mall och sedan klippa ut, jag vet ett himlans jobb men det blir ju sött.  Jag använde rosa och lila cardstock samt baksidan på det söta pappret: Mrs Teddy. Runt ytterkanterna på girlang-hjärtana ritade jag mönster i form av små streck eller prickar.

_DSC0024Här ser ni ena sidan hur det blev. Detta kan man ju ha som dekoration på väggen i barnrummet och variera i alla möjliga färger och dekorationer.

_DSC0022På den andra sidan valde jag att sätta lite text, denna passande en babyshower men också där går det ju att skriva vad man vill. Bokstäverna är utstansade i alfabetet: dies Just A Note (ett mycket prisvärt och användbart alfabet som jag varmt rekommenderar). Här valde jag att sätta en liten nalle på ena sidan och den hittar ni här.

_DSC0012Jag hade ju en del papper kvar efter min girlang och med hjälp av dom gjorde jag dessa dekorationer att sätta i muffins, tårta… ja ni förstår nog vad jag menar. Dessa gjorde jag enkelt med min hjärt-dies, en rund och en vågig dies. Efteråt limmade jag fast en halv grillpinne på baksidan med hjälp av min limpistol.

_DSC0018

Sist ut fick det bli ett kort. Till detta använde jag 4 stycken dies ifrån detta kit. För att få lite nivåskillnader använde jag distanskuddar mellan varje lager. Då jag fortfarande hade kvar av mitt mönstrade papper klippte jag ut nallebjörnarna på andra sidan och satte fast också dom med olika tjocka distanskuddar. De söta ballongerna är brads som jag limmat fast med limpistol för att fästa ordentligt. Jag avslutade med att ”blinga” kortet ordentligt med stickles glue och texten i lila glitterpapper.

Det var allt jag hade att visa idag. Hoppas ni kan ta med någon idé till kommande kalas eller varför inte dop.

Hoppas ni får en fin vecka!

Kramar DT-Maria

DT_maria

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *