Julkort i guld

Hej alla!

Nu har jag sett att vissa butiker redan startat med sin julskyltning… Så det är bara att inse att vi snart är där igen, med julpyssel och pepparkaksbak och andra mysiga saker som hör julen till. Därför startar jag nu försiktigt upp med mitt julkortsmakeri 🙂 .

Detta kort är ett enkelt och snabbt fixat julkort, och det kan ibland behövas om det är många julkort som ska göras.

 

Jag har ett cardstock i lite cremefärgad ton som bas, bazzill cardstock heter färgen. Den har fått ett par spray av guldfärgen från Prima Color Bloom Spray. Tyvärr syns det inte på bilden hur färgen glittrar, men det gör det i verkligheten i alla fall 🙂 . En väldigt snygg guldig färg.

 

Jag har skurit ut granar i ett mönstrat papper från Prima som heter Princess Ella. Granarnas fötter är i grön cardstock. Alla kanter har distressats med Distress Ink Vintage Photo.

 

Och som topp har granarna fått varsin rosett. Runt kortet har jag gjort små pärlor med paper pen i guldfärg. Texten är handskriven med guldpenna.

Och så var kortet klart! 🙂 . Snabbt och lätt!

Ha det bra och hoppas vi ses igen om en vecka!

Kram Fialisan


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Ett svar till ”Julkort i guld”

  1. Profilbild för Kristina Melin
    Kristina Melin

    Riktigt läckert! Stilrent och klockrent för storproduktion av julkort! Gillar verkligen stämningen på kortet, det känns juligt, trots att du inte har använt några jul-färger!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *